Home TOP NEWS Να δείξουμε στο γήπεδο ποιος είναι το «αφεντικό»

Να δείξουμε στο γήπεδο ποιος είναι το «αφεντικό»


Από τη στιγμή που η Ένωση έρχεται στο παιχνίδι μας κουβαλώντας 3 σπουδαίες νίκες, επί Αποέλ, ΑΕΚ και ΑΕΛ, θέλει να δώσει συνέχεια και να κάνει ακόμα μία έκπληξη στο πρωτάθλημα.

Είναι κάτι που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πρέπει να επιτρέψει. Βέβαια το νικηφόρο σερί της ομάδας του Παραλιμνίου, το γεγονός ότι από φαβορί για διαβάθμιση ανάκτησε ελπίδες παραμονής αλλά και μεγάλη αυτοπεποίθηση, θα πρέπει να κάνει όλους στην ομάδα υποψιασμένους και έτοιμους για μία δύσκολη αποστολή.

Το αν είμαστε καλύτερη ομάδα δεν είναι προς συζήτηση. Ωστόσο η απώλεια βαθμών, στις οποίες μας υποχρέωσε η ομάδα του Παραλιμνίου στον πρώτο γύρο, δεικνύει ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Θα πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει τη θεωρία, που τη θέλει φαβορί στο παιχνίδι, πράξη.

Περιμένουμε ότι, εφόσον η ομάδα είχε μέρες να πάρει ανάσες αλλά και να προετοιμαστεί, θα δούμε φρεσκάδα και επιθετικότητα το Σάββατο. Σε αγώνες αυτής της φύσης είναι πάντοτε σημαντικό να έρθει το γκολ όσο πιο νωρίς γίνεται για να απελευθερωθούν τα πόδια των παικτών μας.

Αυτό αναμένουμε ότι θα πράξει το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Να μπεί δηλαδή με επιθετικότητα και αποφασιστικότητα για να δείξει στο γήπεδο ποιος είναι το αφεντικό.