Home TOP NEWS Να ολοκληρώσει τον αγωνιστικό γολγοθά με νίκη!

Να ολοκληρώσει τον αγωνιστικό γολγοθά με νίκη!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ αύριο θα κλείσει τον κύκλο των ντέρμπι με τον εξ αναβολής αγώνα της 5ης αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλωνα, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το πέμπτο κατά σειρά ντέρμπι σε λιγότερο από ένα μήνα, ακολούθησαν αυτά με την Ανόρθωση, ΑΕΚ, Απόλλωνα και ΑΕΛ.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ στο αυριανό μεγάλο παιχνίδι θα επιδιώξει να πάρει τη νική και να φύγει με το “διπλό” απο την Λεμεσό κλείνοντας ουσιαστικά αυτό τον κύκλο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ενδεχόμενη νίκη αύριο στο Τσίρειο πέραν από το γεγονός ότι θα χαρίσει την ομάδα μας τους τρεις βαθμούς θα την ανεβάσει και στην κορυφή στέλνοντας την στο θεωρητικά βατό πρόγραμμα που θα έχει μπροστά της με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Ο Χένινγκ Μπεργκ έχοντας στο μυαλό του και το αυριανό παιχνίδι έκανε ροτέισιον στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΛ, ξεκούρασε βασικά “γρανάζια” της ομάδα μας και αύριο αναμένουμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παρουσιαστεί πανέτοιμη για να διεκδικήσει το “διπλό”.

Οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να πάρουν φανέλα βασικού στο αυριανό ντέρμπι θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο πλάνο του Μπεργκ και να παίξουν με πάθος και δύναμη για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Απόλλωνας θα κατεβεί στον αγωνιστικό χώρο υποψιασμένος κι από το αποτέλεσμα της περασμένης βδομάδας, ωστόσο το αποτέλεσμα του παιχνιδιού θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό κι από το πως θα παρουσιαστεί και η ομάδα μας στις τέσσερις γραμμές.