Home TOP NEWS Να βγάλει κι αυτό το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα με επιτυχία!

Να βγάλει κι αυτό το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα με επιτυχία!


Τις τελευταίες ημέρες δικαίως γίνεται ιδιαίτερος λόγος και μεγάλη συζήτηση για το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία ήταν και η μοναδική εκπρόσωπος για την Κύπρο στην Ευρώπη έχει το πιο πιεσμένο πρόγραμμα στο πρωτάθλημα και θα μπορούσε να είχε μια καλύτερη αντιμετώπιση από την Ομοσπονδία όσον αφορά το αγωνιστικό της πρόγραμμα.

Τόσο ο Εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου, όσο και ο Χένινγκ Μπεργκ μετά την αναμέτρηση με τον Εθνικό ήταν κάτι που δεν το άφησαν ασχολίαστο στις τοποθετήσεις τους, λέγοντας ουσιαστικά ότι η ΚΟΠ από την στιγμή που είχε την δυνατότητα θα μπορούσε να “σπάσει” τα παιχνίδια της ομάδας μας σε περισσότερες μέρες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ από τις 9 μέχρι τις 16 Ιανουαρίου έδωσε τρία παιχνίδια και μάλιστα παιχνίδια υψηλών εντάσεων αφού ήταν ντέρμπι με ομάδες που είναι στο κόλπο του πρωταθλήματος, ενώ το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ θα έχει ξανά μπροστά του άλλο ένα δύσκολο πρόγραμμα αφού θα κληθεί σε 8 μέρες να δώσει τρεις αγώνες.

Βλέποντας τα πιο πάνω κι αν αναλογιστούμε τον τρόπο που αντιμετωπίζει η ΚΟΠ την ομάδα μας είναι λογικό στην ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι ενοχλημένοι.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν καλείται για άλλη μια φορά, να βγάλει άλλο ένα δύσκολο πρόγραμμα με απόλυτη επιτυχία κάτι που αν τα καταφέρει θα βγει ακόμη πιο δυνατή για την συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ μπορεί με την συγκομιδή βαθμών να ανέβει και στην κορυφή βάζοντας πίεση στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

Διαβάστε κι αυτό: Δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση….