Home TOP NEWS Ο απολογισμός της 20ης αγωνιστικής

Ο απολογισμός της 20ης αγωνιστικής


Η ολοκλήρωση της 20ης αγωνιστικής βρίσκει την ΟΜΟΝΟΙΑ μόνη στη 2η θέση της βαθμολογίας και μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Με τη νίκη μας κόντρα στον Εθνικό Άχνας και παράλληλα την ήττα της ΑΕΛ κόντρα στην ΕΝΠ,η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα βλέποντας με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια.

Στο παιχνίδι των χαμηλών στρωμάτων είχαμε τη νίκη του Ερμή επί της Καρμιώτισσας, στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Ανόρθωση ήταν η μεγάλη νικήτρια απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Επίσης ο Αποέλ κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το “Στέλιος Κυριακίδης” επικρατώντας της Πάφος FC με 2-3, ενώ ο πρωτοπόρος Απόλλωνας επικράτησε του Ολυμπιακού 2-1.

Στο τελευταίο παιχνίδι που έγινε το βράδυ της Δευτέρας η Δόξα και η ΑΕΚ έμειναν στην ισοπαλία χωρίς τέρματα, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν και η μοναδική σε αυτή την αγωνιστική.

Αναλυτικά:

Στον πρώτο χρονικά παιχνίδι που έγινε την Παρασκευή είχαμε τη νίκη της ΕΝΠ επί της ΑΕΛ με 1-0 στο “Τάσσος Μάρκου”.

ΕΝΠ – ΑΕΛ 1-0
Η ΕΝΠ με ένα γκολ του Μαϊσουράντζε κατάφερε να πετύχει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ και ανέβηκε μόνη στην 12η θέση με 18βαθμούς μετρώντας στα τελευταία τις τέσσερα παιχνίδια τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Στο δεύτερο παιχνίδι που έγινε την Παρασκευή ο Ερμής επικράτησε της Καρμιώτισσας.

Ερμής – Καρμιώτισσα 2-0

Στο παιχνίδι των χαμηλών στρωμάτων ο Ερμής κατάφερε να επικρατήσει της Καρμιώτισσα με 2-0. Ο Ρουσιάς στο 72ο λεπτό και ο Καβάσεβιτς στο 88ο λεπτό ήταν οι ποδοσφαιριστές που χάρισαν την μεγάλη νίκη στην ομάδα της Αραδίππου.

Ακολούθησε η νίκη της ομάδας μας επί του Εθνικού Άχνας

ΟΜΟΝΟΙΑ – Εθνικός Άχνας 2-0
Το Σαββάτο και στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας που έγινε στο ΓΣΠ η ομάδα μας κατάφερε να επικρατήσει του Εθνικού Άχνας. Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ που είχε πρωταγωνιστή τον Γιόρντι Γκόμεθ στα δύο γκολ που πέτυχε κατάφερε να “κλέψει” τη νίκη με τα δύο αυτογκόλ που πέτυχαν οι Ντέιβισον στο 15ο λεπτό και Ζάγκπα στο 86ο λεπτό.

Νίκη της Ανόρθωση στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Ανόρθωση – Νέα Σαλαμίνα 2-0
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας που έγινε το Σαββάτο η Ανόρθωση κατάφερε να επικρατήσει της Νέας Σαλαμίνας με 2-0 σταματώντας της παράλληλα το νικηφόρο σερί της. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια άνοιξε το σκορ με το εύστοχο πέναλτι του Κβιλιτάια στο 34ο λεπτό και στο 90+1 ο Γκαλίτσιος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η νίκη του Αποέλ στην Πάφο

Πάφος FC – Αποέλ 2-3
Στο παιχνίδι που άνοιξε την τρίτη ημέρα της 20ης αγωνιστικής και το οποίο έγινε στο “Στέλιος Κυριακίδης” ο Αποέλ επικράτησε της Πάφος FC με 2-3. Οι “γαλαζοκίτρινοι” άνοιξαν το σκορ με εύστοχο πέναλτι του Σαχάρ στο 30ο λεπτό. Στο 37ο λεπτό η Πάφος έφερε το ματς στα ίσα με γκολάρα του Πάντιτς. Στο 48ο λεπτό ο Ενσούε έκανε το 1-2 και ο Σατσιάς το 1-3. Η Πάφος κατάφερε να μειώσει σε 2-3 μέ εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαλακάρι.

Νίκη του Απόλλωνα επί του Ολυμπιακού

Απόλλωνας – Ολυμπιακός 2-1
Στο άλλο ματς που έγινε την Κυριακή ο Απόλλωνας επικράτησε του Ολυμπιακού με 2-1. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με τον Ντιγκινί, στο 78ο λεπτό ο Πίττας έκανε το 2-0 και ο Πεχλιβάνης στο 82ο λεπτό μείωσε σε 2-1 το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Ισοπαλία στο Μακάρειο

Δόξα – ΑΕΚ 0-0
Στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής και το οποίο έγινε στο Μακάρειο στάδιο, η Δόξα και η ΑΕΚ έμειναν στο ισόπαλο 0-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η ΑΕΚ, όσο και η Δόξα είχαν από ένα χαμένο πέναλτι με τους Τρισκόφσκι και Σαντίκ αντίστοιχα.

Η βαθμολογία:

Η συνέχεια με την 21η αγωνιστική:

Παρασκευή, 22/1
ΑΕΛ – Δόξα (16:00)
ΑΕΚ – Ερμής (18:00)

Σαββάτο, 23/1
Ολυμπιακός – Εθνικός Άχνας (16:00)
ΕΝΠ – ΟΜΟΝΟΙΑ (18:30)

Κυριακή, 24/1
Αποέλ – Ανόρθωση (16:00)
Νέα Σαλαμίνα – Απόλλωνας (18:30)

Δευτέρα,25/1
Καρμιώτισσα – Πάφος FC  (19:00)