Home TOP NEWS Ο απολογισμός της 21ης αγωνιστικής

Ο απολογισμός της 21ης αγωνιστικής


Η ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής βρίσκει την ΟΜΟΝΟΙΑ μόνη στη 2η θέση της βαθμολογίας και μόλις ένα βαθμό μακριά από την κορυφή.

Με την εκτός έδρας νίκη μας κόντρα στην ΕΝΠ και παράλληλα την ισοπαλία του Απόλλωνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα,η ΟΜΟΝΟΙΑ διατηρήθηκε στο δεύτερο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα μειώνοντας όμως την απόσταση από την κορυφή στο -1 βλέποντας την συνέχεια με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία.

Αναλυτικά:

Νίκες για ΑΕΛ και ΑΕΚ στα πρώτα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής με ανατροή και το ίδιο αποτέλεσμα.

ΑΕΛ – Δόξα 3-1

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι που έγινε στο Τσίρειο στάδιο την Παρασκευή το απόγευμα η ΑΕΛ κατάφερε να επικρατήσει της Δόξας με 3-1 έπειτα από ανατροπή. Το σκορ άνοιξε η Δόξα με εύστοχο πέναλτι του Σαντίκ και η ΑΕΛ γύρισε το παιχνίδι με τα γκολ που πέτυχαν οι Μαεέ και ο Τόρες.

Στο δεύτερο παιχνίδι η ΑΕΚ επικράτησε του Ερμή και επέστρεψε στις νίκες.

ΑΕΚ – Ερμής 3-1

Στο δεύτερο παιχνίδι που έγινε την Παρασκευή η ΑΕΚ επικράτησε του Ερμή μετά από ανατροπή. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Βάλπορτ και ο Τρισκόφσκι με τρία δικά του γκολ έδωσε τη νίκη στους “κιτρινοπράσινους”.

Εκτός έδρας νίκη για τον Εθνικό και επιστροφή στις νίκες…

Ολυμπιακός – Εθνικός Άχνας 1-2

Στο ματς που έγινε στο Μακάρειο κι άνοιξε την αυλαία της δεύτερης μέρας της 21ης αγωνιστικής, ο Εθνικός Άχνας επικράτησε του Ολυμπιακού με 1-2. Ο προσφυγικός σύλλογος προηγήθηκε με γκολ του Παπαγεωργίου, ο Κοστόβ έφερε το παιχνίδι στα ίσα και ο Μαϊντεβατς έκανε το 1-2 ανοίγοντας λογαριασμό με τη νέα του ομάδα.

Αγχωτικό αλλά πολύ σημαντικό “διπλό” στο “Τάσσος Μάρκου”

ΕΝΠ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1

Το σκορ μπορεί να μην αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα, καθώς η ομάδα μας στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήταν κυριάρχη απέναντι στην ΕΝΠ, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες αλλά κατάφερε να φτάσει μια φόρα στο γκολ με τον Τσέποβιτς στο 80λεπτό. Ο Σέρβος βρέθηκε στο σωστό σημείο μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γιόρντι Γκόμεθ και έστειλε την μπάλα στο πλεκτό χαρίζοντας στην ομάδα μας ένα πολύτιμο τρίποντο.

Η ημέρα των ισοπαλιών

Αποέλ – Ανόρθωση 0-0

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Αποέλ και η Ανόρθωση κόλλησαν στο “στείρο” 0-0 και μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Με τον βαθμό που κέρδισε η Ανόρθωση παρέμεινε στην 4η θέση με 40 βαθμούς, ενώ ο Αποέλ στην 10η με 24 έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο αυτό κόντρα στην ΑΕΛ.

Νέα Σαλαμίνα – Απόλλωνα 1-1

Στο άλλο παιχνίδι που έγινε την Κυριακή στο “Αμμόχωστος” η Νέα Σαλαμίνα και ο Απόλλωνας έμειναν στον ισόπαλο 1-1. Ο Απόλλωνας κατάφερε να προηγηθεί από το σημείο του πέναλτι με τον Ντιγκινί και ο Ντανίλο έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Λεμεσού για περισσότερο απο 10 λεπτά αγωνίστηκε και με 10 μετά την αποβολή του Βασιλείου.

Ισόπαλες Πάφος και Καρμιώτισσα

Καρμιώτισσα – Πάφος FC 0-0

Στο τελευταίο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής το οποίο έγινε χθες Δευτέρα η Καρμιώτισσα και η Πάφος έμεινα στην λευκή ισοπαλία. Οι δύο ομάδες επικεντρώθηκαν περισσότερο στα αμυντικά τους καθήκοντα και στο τέλος της ημέρας μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Με τον βαθμό αυτό η Καρμιώτισσα έφτασε τους 17 και είναι στην 13η θέση, ενώ η Πάφος με 25 βαθμούς είναι στην 8η.

Η βαθμολογία:

Η συνέχεια με τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 29/1
ΟΜΟΝΟΙΑ – Ολυμπιακός (16:00)
Ερμής – ΑΕΛ (18:00)

Σαββάτο 30/1
Δόξα – ΕΝΠ (16:00)
Απόλλωνας – Αποέλ (18:30)

Κυριακή 31/1
Πάφος – ΑΕΚ (16:00)
Εθνικός Άχνας – Νέα Σαλαμίνα (18:30)

Δευτέρα 1/2
Ανόρθωση – Καρμιώτισσα (18:00)