Home TOP NEWS «Ο Ερίκ θα επανέλθει και θα μας δείξει ξανά τον παίκτη που...

«Ο Ερίκ θα επανέλθει και θα μας δείξει ξανά τον παίκτη που γνωρίσαμε και αγάπησε ο κόσμος»


Ο Παρασκευάς Χρίστου είναι ο άνθρωπος που εκπροσωπεί τον Ερίκ Μποτεάκ ως ο αντζέντης του. Μίλησε στην ιστοσελίδα balla.com.cy, για τον ποδοσφαιριστή και αναφέρθηκε αρχικά στο πως προέκυψε η μεταγραφή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ…

«Η μεταγραφή του Μποτεάκ προέκυψε με την συνεργασία που έχω με έναν Γάλλο μάνατζερ. Όταν του ζήτησα έναν αρκετά καλό winger για την Ομόνοια και μου πρότεινε τον Έρικ και τον πρότεινα στην Ομόνοια. Άργησαν να απαντήσουν, όμως όταν τους είπα για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή και όλα τα δεδομένα και τους είπα ότι ο παίκτης ενδιαφέρεται και αν τα βρούμε μπορούμε να τον φέρουμε στην Κύπρο. Το παλέψαμε αρκετά εγώ και ο Λάρκου, γιατί ο Έρικ περίμενε πρόταση από πιο ψηλό επίπεδο. Τελικά δεν ήρθε τέτοια πρόταση και τελικά αποφάσισε να έρθει στην Ομόνοια. Το παλέψαμε για να τον πείσουμε. Σε πιο νεαρή ηλικία δεν θα το σκεφτόταν καν να έρθει στην Κύπρο. Ήρθε στα 32 του και έδειξε πόσο επαγγελματίας είναι. Δεν ήρθε για… τουρισμό και το δείχνει κάθε μέρα στην προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι. Μας έβγαλε ασπροπρόσωπους, εμένα που τον έφερα και τους τεχνικούς της Ομόνοιας που τον επέλεξαν για τον προσθέσουν στο ρόστερ της ομάδας τους. Φαίνεται ότι ο κόσμος της Ομόνοιας τον αγαπά όπως τους αγαπάει κι αυτός. Είναι κάτι που βλέπουμε στα social media».

Για την παρουσία του Μποτεάκ στην Ομόνοια:«Ο Μπότεακ είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος στην Ομόνοια. Έχει κάνει πολύ καλούς φίλους όπως ο Λέζιακς και ο Λούφτνερ . Το δείχνει ότι είναι ευχαριστημένος. Είχε έναν τραυματισμό όμως θα επανέλθει και είμαι σίγουρος ότι σε μερικά παιχνίδι θα μας δείξει τον Έρικ που γνωρίσαμε και αγάπησε ο κόσμος της Ομόνοιας. Η Ομόνοια μας έχει δείξει ότι σε κάθε κίνηση είναι προσεκτική γι’ αυτό και έφτιαξαν ένα δυνατό σύνολο πέρσι και πρωταγωνιστούν».