Home TOP NEWS Ο ευχάριστος πονοκέφαλος του Μπεργκ

Ο ευχάριστος πονοκέφαλος του Μπεργκ


Έκλεισε ιδανικά το 2020 η ΟΜΟΝΟΙΑ, με τις πέντε συνεχόμενες νίκες, οι οποίες άρχισαν από το ιστορικό τρίποντο απέναντι στον ΠΑΟΚ, να ανεβάζουν τη ψυχολογία όλων αλλά και την αισιοδοξία ότι η νέα χρονιά θα συνοδευτεί με τίτλο ή τίτλους.

Στους αγώνες που προηγήθηκαν η ομάδα δεν έπρεπε μόνο να ξεπεράσει τα δύσκολα εμπόδια στο γήπεδο αλλά και τις μαζεμένες απουσίες που είχαν προκύψει λόγω κορονοϊού και τραυματισμών.

Αυτό που πέτυχε η ομάδα σε αυτό το διάστημα ήταν εντυπωσιακό. Η ολική επαναφορά, ύστερα από τον κακό αγωνιστικά Νοέμβριο, τελέστηκε εμφατικά. 15 γκολ στο ενεργητικό μας σε 5 παιχνίδια και μόλις τρία παθητικό είναι αριθμοί που επιβεβαιώνουν την αναφορά μας.

Πλεόν ο Χένιγνκ Μπεργκ, βλέποντας τις επιλογές του να αυξάνονται θα είναι σίγουρα ικανοποιημένος ενώ την ίδια ώρα θα πρέπει να σκεφτεί πως θα παρατάξει αύριο την ομάδα. Βέβαια οι Ασάντε και Παπουλής, οι οποίοι ήταν πρωταγωνιστές στο αγωνιστικό ανέβασμα της ομάδας, δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσουν να ενισχύσουν αύριο την προσπάθεια.

Επέστρεψαν οι Φαμπιάνο, Λούφτνερ και Ντούρις, οι Μποτεάκ, Κακουλλής και Μαυρίας είναι ακόμα πιο έτοιμοι ωστόσο είναι πολλοί αυτοί που διεκδικούν θέση στην εντεκάδα με τον Νορβηγό να επιδιώκει να διατηρήσει το αγωνιστικό πρόσωπο που η ομάδα παρουσίασε τον τελευταίο μήνα του 2020.

Θα έχει λοιπόν μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως ο Μπεργκ θα απαντήσει στα ερωτήματα μας αύριο, με την εντεκάδα που θα επιλέξει.