Home TOP NEWS Ο Μποτεάκ και ο συναγωνισμός

Ο Μποτεάκ και ο συναγωνισμός


Αρκετοί είναι αυτοί που διερωτήθηκαν γιατί ο Μποτεάκ δεν χρησιμοποιήθηκε στον αγώνα με την ΑΕΛ. Το γεγονός ότι ο Γάλλος μπήκε στο αρχικό σχήμα τελευταία φορά στις αρχές Νοεμβρίου στο παιχνίδι με τη Δόξα έχει να κάνει ασφαλώς με το γεγονός ότι ο Μπεργκ είδε τις επιλογές του στα αμέσως επόμενα παιχνίδια να τον δικαιώνουν.

Παπουλής, Ασάντε, Τζιωνής και Τιάγκο έκαναν σπουδαία παιχνίδια, πέτυχαν πολλά γκολ και ήταν πρωταγωνιστές σε κρίσιμα ματς. Βέβαια θα πει κάποιος πως από τη στιγμή που επέλεξε να ξεκουράσει παίκτες στο προχθεσινό παιχνίδι ίσως θα μπορούσε να βάλει έστω για λίγο τον Ερίκ. Ήταν προφανώς επιλογή του Νορβηγού να μην το πράξει ίσως γιατί έκρινε ότι δεν θα βοηθούσε στο πλάνο του, ενδεχομένως αυτό να έχει να κάνει με το γεγονός ότι ζητάει περισσότερα πράγματα από τον Γάλλο.

Είναι πάντως θετικό το γεγονός ότι στην ομάδα υπάρχει έντονος συναγωνισμός, οι επιλογές του Μπεργκ είναι πολλές και αυτός είναι που βλέπει και κρίνει ποιοι είναι αυτοί που μπορούν να του δώσουν περισσότερα.

Βέβαια ένας καλός Ερίκ Μποτεάκ μπορεί να αποτελέσει παίκτη βαρόμετρο στην προσπάθεια της ομάδας και περιμένουμε να τον δούμε να ανεβάινει και να επιστρέφει δριμύτερος.