Home TOP NEWS Ολοκληρώνει την προετοιμασία της ενόψει Ολυμπιακού!

Ολοκληρώνει την προετοιμασία της ενόψει Ολυμπιακού!


Η ομάδα μας στα δύο τελευταία παιχνίδια με Εθνικό Άχνας και ΕΝΠ μετράει ισάριθμες νίκες κι αύριο θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Λευκωσίας με στόχο φυσικά να πετύχει την τρίτη σερί νίκη της και να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ μπορεί το περασμένο Σάββατο να δυσκολεύτηκε να κερδίσει το τρίποντο στο Παραλίμνι, ωστόσο έδειξε κάποια καλά στοιχεία στο παιχνίδι του που ικανοποιήσαν σε πολύ μεγαλό βαθμό τον κόσμο, ενώ παράλληλε έδειξε ότι το πάθημα έγινε μάθημα κόντρα σε ομάδες που παίζουν με κλειστές άμυνες.

Η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα ολοκληρώνεται το απόγευμα. Ο Χένινγκ Μπεργκ με την επιστροφή των Λανγκ και Ασάντε από την τιμωρία τους μπορεί να υπολογίζει σε όλους του, τους ποδοσφαιριστές πλην φυσικά του τραυματία Χαράλαμπου Κυριακίδη.

Πάντως αναμένεται με ιδαίτερο ενδιαφέρον ποιες θα είναι οι επιλογές του Νορβηγού τεχνικού στον αυριανό αγώνα και πως θα τον προσεγγίσει, καθώς το περασμένο Σάββατο κάποιοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, όπως οι Τσέποβιτς, Λοίζου, Χούμποτσαν έδειξαν ότι αξίζουν με αξιώσεις μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Με το τέλος της απογευματινής προπόνησης θα βγει και η αποστολή για τον αγώνα.