Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία, βγαίνει η αποστολή

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία, βγαίνει η αποστολή


Από την περασμένη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επέστρεψαν στις προπονήσεις και προετοιμάζονται για τον αγώνα της 17ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Λάρνακα.

Έτσι όπως είναι διαμορφωμένο το πρόγραμμα πολλές μέρες για ξεκούραση δεν υπήρχαν, έκαναν τις ολιγοήμερες τους διακοπές μέσα στα Χριστούγεννα οι παίκτες και ακολούθως στρώθηκαν στη δουλειά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το πρόγραμμα των συνεχόμενων ντέρμπι συνεχίζεται. Η αποστολή στην «Αρένα» κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να θεωρηθεί ωστόσο η παρουσία τις ομάδας στους τελευταίους αγώνες γέμισε όλους μας με αισιοδοξία.

Στόχος άυριο είναι σίγουρα η νίκη η οποία αν έρθει θα μας δώσει τη δυνατότητα να πλησιάσουμε κι άλλο στην κορυφή αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει και το ντέρμπι μεταξύ Απόλλωνα και Ανόρθωσης.

Οι επιλογές για τον Μπεργκ αυξάνονται ύστερα από την επιστροφή των Φαμπιάνο, Λούφτνερ και Ντούρις. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετώπισαν το προηγούμενο διάστημα οι Παπουλής και Ασάντε, δεν ήταν κάτι σοβαρό ωστόσο θα αναμένουμε να δούμε αν θα είναι τελικά στην αποστολή.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται το απόγευμα και ακολούθως ο Μπεργκ θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα πάνε αύριο στην «Αρένα» για το διπλό.