Home TOP NEWS Post Game: Έβγαλε με επιτυχία το δύσκολο πρόγραμμα η ΟΜΟΝΟΙΑ και τώρα...

Post Game: Έβγαλε με επιτυχία το δύσκολο πρόγραμμα η ΟΜΟΝΟΙΑ και τώρα βλέπει με αισιοδοξία την συνέχεια!


Δεν πήρε το ζητούμενο η ομάδα μας κόντρα στον Απόλλωνα που ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί, ωστόσο κατάφερε να φύγει από το Τσίρειο με τον βαθμό της ισοπαλίας βγάζοντας ένα δύσκολο πρόγραμμα με 4 ντέρμπι σε 11 μέρες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με ένα πολύ καλό απογολογίσμο.

Η ομάδα μας στον χθεσινοβραδινό αγώνα είχε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο δεν έφτιαξε τις πολλές και μεγάλες φάσεις για να μπορέσει να φτάσει στο γκολ που θα τις χάριζε κατά πάσα πιθανότητα και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ παρουσιάστηκε εξαιρετικό στο αμυντικό τρίτο μη επιτρέποντας στους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα να απειλήσουν την εστία του Φαμπιάνο, άλλωστε η ομάδα μας είχε να αντιμετωπίσει την πιο παραγωγική επίθεση του πρωταθλήματος κι από την στιγμή που δεν δέχθηκε γκολ σημαίνει ότι δούλεψαν όλα αρκετά σωστά.

Στο δεύτερο μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάστηκε ακριβώς με την ίδια εικόνα όπως και στο πρώτο μέρος. Είχε την κατοχή, έλεγχε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα, στο ανασταλτικό κομμάτι ήταν εξαιρετική, όμως τις έλειψε το κάτι παραπάνω στην επίθεση για να πετύχει το γκολ.

Εξαιρετικό παιχνίδι έκαναν οι τέσσερις πίσω στην άμυνα. Λούφτνερ, Χούμποτσαν, Σέχου και Λέτσιακς ήταν σωστοί στις τοποθετήσεις τους και με τις καίριες παρεμβάσεις τους δεν επέτρεψαν στα «ατού» του Απόλλωνα να φανούν απειλητικά. Επίσης ο Φαμπιάνο εκεί που χρειάστηκε φώναξε παρών, με τον Βραζιλιάνο να εξουδετερώνει ένα δυνατό σουτ του Ζοάο Πέδρο στο δεύτερο μέρος.

Ο Κούσουλος δικαίωσε ξανά τον Μπεργκ, αμυντικά έδωσε πολλές μονομαχίες ενώ. Ο Γιόρντι Γκόμεθ έδωσε τεράστιες «μάχες» στον χώρο της μεσαίας γραμμής και ηρεμούσε το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Τιάγκο έκανε καλό παιχνίδι, όμως κι ο τρόπος που έπαιζε ο Απόλλωνας δεν του επέτρεψε να φανεί ιδιαίτερα στο παιχνίδι.

Η τριάδα μπροστά Λοίζου, Τζιωνής και Ασάντε είχαν αρκετά τρεξίματα, προσπάθησαν να «τρυπήσουν» αρκετές φορές την άμυνα του Απόλλωνα με τις διεισδύσεις τους, όμως τα δυνατά κορμιά στην αμυντική γραμμή των «κυανολεύκων» βγήκαν περισσότερες φορές νικητές.

Για τους παίκτες που έγιναν αλλαγή, οι Ντούρις και Μποτεάκ δεν είχαν πολύ χρόνο να δείξουν κάτι στον αγώνα, ωστόσο σε μια από τις λίγες τους συνεργασίες λίγο έλειψε να φέρουν και το γκολ για την ομάδα μας.

Καλός μπορεί να θεωηρθεί ο βαθμός, μετά από ένα πιεστικό πρόγραμμα με συνεχόμενα ντέρμπι. Η ομάδα μας έκλεισε τον κύκλο με τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μαζεύοντας 8 από τους 12 διαθέσιμους βαθμούς, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι υπερτερούμε και στις ισοβαθμίες με τους συνδιεκδικητές του τίτλου.

Τώρα μέχρι το επόμενο ντέρμπι που θα είναι αυτό με τον Αποέλ η ομάδα μας θα έχει μπροστά μας ένα θεωρητικά βατό πρόγραμμα με παιχνίδια που θα κληθεί αυτή την φορά να αποδείξει και στην πράξη ότι είναι το φαβορί για τη νίκη, αρχής γενομένης κόντρα στον Εθνικό Άχνας.