Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΑΕΚ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΑΕΚ


Την ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο «ΑΕΚ Αρένα» η ΟΜΟΝΟΙΑ, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας πάει στη Λάρνακα, για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με στόχο το διπλό και για να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Όπως ενημέρωσαν οι “πράσινοι” το βράδυ του Σαββάτου, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει στη Λάρνακα με μια 20άδα ποδοσφαιριστών, στην οποία συμπεριλήφθηκαν τελικά και οι Ασάντε και Παπουλής.

Απο εκεί και πέρα ο Χένινγκ Μπεργκ μετά την τριάρα κόντρα στην Ανόρθωση προσπάθησε να προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές και παράλληλα να τους προετοιμάσει κατάλληλα, για να παρουσιαστούν ετοιμοπόλεμοι στο ντέρμπι έτσι ώστε να “χτυπήσουν” τη νίκη, που θα επιτρέψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα η οποία γίνεται πάντα με αρκετές επιφυλάξεις εικάζουμε ότι ο Χένινγκ Μπεργκ δεν θα προβεί σε ιδιαίτερες αλλαγές και θα παρουσιάσει την ομάδα μας όπως την παρουσίασε στα τρία τελευταία παιχνίδια κόντρα στην Πάφο FC, την Καρμιώτισσα και την Ανόρθωση.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να δούμε τον Φαμπιάνο να επιστρέφει. Πιο μπροστά του στην αμυντική γραμμή θα πάρουν θέση οι Λανγκ και Χούμποτσαν και στα δύο άκρα θα κινούνται ο Λέτσιακς (αριστερά) και ο Σέχου (δεξιά).

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να πάρουν θέση οι Κούσουλος και Γιόρντι Γκόμεθ και πιο μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ο Φώτης Παπουλής.

Τέλος στην επιθετική γραμμή περιμένουμε ότι ο Μπεργκ θα χρησιμοποιήσει στα δύο “φτερά” τους Τζιωνή και Τιάγκο και μοναδικό προωθημένο στην επίθεση τον Ασάντε.

Στην διάθεση του Μπεργκ για τον σημερινό αγώνα έχει τεθεί και ο Μίκαελ Λούφτνερ, ο Μίχαλ Ντούρις οι οποίοι επέστρεψαν και θα περιμένουμε να δούμε αν ένας από τους δύο ή και δύο θα πάρουν ξανά φανέλα βασικού.

Να σημειώσουμε ότι θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Μποτεάκ.