Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Εθνικό

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Εθνικό


Τον Εθνικό Άχνας αντιμετωπίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να έχει στόχο τη νίκη έτσι ώστε να επιστρέψει ξανά στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες στο Τσίρειο με ΑΕΛ και Απόλλωνα.

Όπως ενημέρωσαν οι “πράσινοι” το βράδυ της Παρασκευής, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μεταβεί στο γήπεδο της Πρωτεύουσας με μια 20άδα ποδοσφαιριστών, με τον προπονητή μας να μην υπολογίζει μέσα σε αυτούς τον τιμωρημένο Λέτσιακς και τον τραυματία Κυριακίδη.

Τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στα ντέρμπι έχουν τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Χένινγκ Μπερκ οι οποίοι θα πάνε ετοιμοπόλεμοι στο παιχνίδι με τον Εθνικό για τη νίκη έτσι ώστε να μπούνε με το “δεξί” στο βατό γι αυτούς πρόγραμμα.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα η οποία γίνεται πάντα με αρκετές επιφυλάξεις αφού αρκετές φορές μας εκπλήσσει με τις επιλογές του εικάζουμε ότι θα ξεκινήσει τον αγώνα πιθανών με τους ποιο κάτω ποδοσφαιριστές.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να δούμε τον Φαμπιάνο. Πιο μπροστά του στην αμυντική γραμμή θα πάρουν θέση οι Λανγκ και Λούφτνερ και στα δύο άκρα θα κινούνται ο Κίκο (αριστερά) και ο Σέχου (δεξιά).

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να πάρουν θέση οι Κούσουλος και Γιόρντι Γκόμεθ και πιο μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ο Τιάγκο.

Τέλος στην επιθετική γραμμή περιμένουμε ότι ο Μπεργκ θα χρησιμοποιήσει στα δύο “φτερά” τους Τζιωνή και Λοίζου και μοναδικό προωθημένο στην επίθεση τον Μίχαλ Ντούρις.

Αυξημένες θα είναι και πάλι οι επιλογές του Χένινγκ Μπεργκ και στον πάγκο αφού σε αυτόν θα έχει τον Μποτεάκ, τον Μάρκο Τσέποβιτς, τον Κακουλλή, τον Παπουλή, τον Ασάντε και τον Βίτορ Γκόμες.