Home TOP NEWS Στα δύσκολα ραντεβού η ΟΜΟΝΟΙΑ φώναξε παρούσα!

Στα δύσκολα ραντεβού η ΟΜΟΝΟΙΑ φώναξε παρούσα!


Άλλο ένα ντέρμπι περιμένει την ΟΜΟΝΟΙΑ αύριο αυτή την φορά κόντρα στην πρωτοπόρο ΑΕΛ στην Λεμεσό. Με όπλο τη συνταγή του πρώτου γύρου αλλά και τη συνολική παρουσία της στα ντέρμπι, η ομάδα μας θα ταξιδέψει στο Τσίρειο έχοντας φυσικά ως στόχο τη νίκη και το “διπλό”.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι το όγδοο της ντέρμπι και ίσως το δυσκολότερο μέχρι το επόμενο. Στα επτά προηγούμενα είχε μια πάρα πολύ καλή παρουσία μετρώντας έξι νίκες και μια ισοπαλία, με ένα συντελεστή τερμάτων 17 υπέρ και 3 κατά.

Γενικώς η ομάδα μας όπως και πέρσι έτσι και φέτος παρουσιάζεται καθώς πρέπει στα ντέρμπι και το ίδιο ευελπιστούμε να κάνει και απέναντι στην ΑΕΛ.

Σίγουρα ο αγώνας του πρώτου γύρου στον οποίο επικράτησε η ομάδα μας με 3-0 ουδεμία σχέση θα έχει με τον αυριανό αγώνα καθώς η ΑΕΛ στην έδρα της έδειξε πάρα πολύ δυνατή κι αυτό φαίνεται κι από τα αποτελέσματα της.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να πάει με την ίδια προσέγγιση, στοχεύοντας σε άλλη μια νίκη σε ντέρμπι. Με ενδεχόμενο διπλό, η ομάδα μας θα προσπεράσει την ΑΕΛ στην βαθμολογία και… θα περιμένει και το αποτέλεσμα του Απόλλωνα για να δει αν θα μπορέσει να απολαύσει την μοναξιά της κορυφής.

Αντιλαμβάνεται κανείς τη σημαντικότητα του αυριανού αγώνα και πόσο απαραίτητο είναι οι παίκτες του Μπεργκ να δείξουν το ίδιο καλό τους πρόσωπο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει σε άλλο ένα παιχνίδι να παρουσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη, με θέληση και πάθος για να μπορέσει να πάρει το ζητούμενο.