Home TOP NEWS Στόχος η τρίτη σερί νίκη, η διατήρηση του αήττητου σερί και το…...

Στόχος η τρίτη σερί νίκη, η διατήρηση του αήττητου σερί και το… σκαρφάλωμα στην κορυφή!


Το ένα από τα πέντε παιχνίδια “παγίδα” όπως μπορούν να χαρακτηριστούν αυτά που έχει ενώπιον της η ομάδα μας αυτή την στιγμή ανήκει στο παρελθόν.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ μέχρι το επόμενο ντέρμπι που θα είναι αυτό με τον Αποέλ έχει μπροστά του άλλα τέσσερα παιχνίδια “παγίδες”, με Ολυμπιακό, Δόξα, Νέα Σαλαμίνα και Ερμή στα οποία φυσικά ο στόχος είναι να πετύχει το απόλυτο των νικών που ίσως της δώσουν την ευκαιρία να ανέβει την κορυφή και να ανοίξει και την ψαλίδα της διαφόρας.

Από τον Δεκέμβριο και συγκεκριμένα από το παιχνίδι με τον Αποέλ, η ομάδα μας βγάζει μια πάρα πολύ καλή εικόνα στο γήπεδο κάτι που της επέτρεψε να διατηρεί ένα αήττητο σερί μετρώντας σε συνολικά 10 παιχνίδια, 8 νίκες και 2 ισοπαλίες κι αυτό θα επιδιώξει να το διευρύνει στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Ο απολογισμός στις τελευταίες 10 αγωνιστικές μόνο θετικός μπορεί να θεωρηθεί καθώς με την συγκομιδή όλων αυτών των βαθμών, η ομάδα μας κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας ευρισκόμενη μια ανάσα από την κορυφή.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ όπως είναι φυσικό βλέπουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τώρα το μυαλό όλων αυτή την στιγμή είναι αποκλειστικά στραμμένο στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Η ομάδα μας θα πάει στο ματς με τους “μαυροπράσινους” με την ψυχολογία να βρίσκεται στο ζενίθ, για να επιδιώξει τη τρίτη σερί νίκη της, να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και παράλληλα να πάρει και μια εκδίκηση από την ήττα στον πρώτο γύρο.

Φυσικά μια ενδεχόμενη επιτυχία κόντρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια δεν παρουσιάζεται καλά μετρώντας 7 ήττες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 9 παιχνίδια,  θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα μας να σκαρφαλώσει ξανά μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, βάζοντας εκ νέου πίεση στις ομάδες που είναι στα ψηλά της βαθμολογίας.