Home TOP NEWS Συνέχεια στην 17η αγωνιστική με τρεις αναμετρήσεις – Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι σε...

Συνέχεια στην 17η αγωνιστική με τρεις αναμετρήσεις – Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι σε Λάρνακα και Λεμεσό


Με τρεις αγώνες συνεχίζεται η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA εκ των οποίων οι δύο είναι τα μεγάλα ντέρμπι που θα γίνουν σε Λάρνακα και Λεμεσό.

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι θα γίνει στις 16:00 στο Δασάκι της Άχνας. Εκεί ο Εθνικός Άχνας θα φιλοξενήσει την Πάφο FC. Τόσο ο Εθνικός Άχνας, όσο και η Πάφος FC προέρχονται από ισοπαλίες στα τελευταία τους παιχνίδια με Ερμή και Απόλλωνα αντίστοιχα και σήμερα θα επιδιώξουν αμφότερες να πάρουν τη νίκη.

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της ημέρας η ομάδα μας θα πάει στη Λάρνακα για να τα πει στο πρώτο ντέρμπι της σημερινής ημέρας κόντρα στην ΑΕΚ στο “ΑΕΚ Αρένα”. Τόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ, όσο και η ΑΕΚ προέρχονται από θετικά αποτελέσμστα στα τελευταία παιχνίδια τους και θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια σε αυτά. Το ματς στην Λάρνακα θα ξεκινήσει στις 18!00.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας και με το οποίο θα πέσει και η αυλαία της 17ης αγωνιστικής και πρώτης για το 2021, ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει στο δεύτερο ντέρμπ της ημέρας την Ανόρθωση στο Τσίρειο. Ο αγώνας στην Λεμεσό θα ξεκινησεί στις 20:00.

Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας:

Εθνικός Άχνας – Πάφος FC (Cytavision Sports 1HD)
ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ (Primetel 1HD)
Απόλλωνας – Ανόρθωση (Cytavision Sports 1HD)