Home TOP NEWS Τιάγκο: «Να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάρουμε τους βαθμούς»

Τιάγκο: «Να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάρουμε τους βαθμούς»


Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της ομάδας μας, Τιάγκο, μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τον προηγούμενο αγώνα με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, ενώ αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που επικρατεί στην ομάδα, αλλά και στη δική του παρουσία.

Αναλυτικά:

Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και πάλι. Παίζουμε στην έδρα μας και είναι ευκαιρία να πάρουμε τους βαθμούς. Δεν είχε καλά αποτελέσματα τελευταία ο Ολυμπιακός. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας, παίζουμε για τον κόσμο μας και πρέπει να είμαστε έξυπνοι σε αυτό το παιχνίδι και να μην τους δώσουμε την ευκαιρία. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Για τον αγώνα με το Παραλίμνι: Ξέραμε πως θα παίξει το Παραλίμνι. Ξέραμε πως δεν είναι εύκολο να τους αντιμετωπίσουμε όμως πήγαμε εκεί και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι και να πιστεύουμε μέχρι το τέλος. Σκοράραμε στο 80ο λεπτό, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να μην τα παρατάμε. Οι τρεις βαθμοί που πήραμε ήταν σημαντικοί για να διατηρήσουμε τη θέση μας. Για να διατηρήσουμε το στόχο μας και να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση.

Για το σερί και τη ψυχολογία στην ομάδα: Είναι πολύ καλή. Ο παίκτης που ήρθε τώρα θα μας βοηθήσει. Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλή γιατί όλοι οι παίκτες, το προσωπικό και οι προπονητές δείχνουν κατανόηση για τους παίκτες και οι παίκτες το καταλαβαίνουν. Έχουμε ένα καλό σύνολο και το επίπεδο είναι ψηλό. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά σε κάθε προπόνηση για να πάρουμε την ευκαιρία μας και να βοηθάμε την ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Αυτό είναι πολύ καλό και διατηρεί το πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια.

Για τη δική του παρουσία: Είναι μία καλή περίοδος για μένα. Έχω ξεχάσει κάποιες δυσκολίες που πέρασα την περσινή χρονιά, είναι μία νέα χρονιά τώρα για εμένα και θέλω να το κρατήσω αυτό. Έχουμε άλλους 3-4 μήνες μέχρι το τέλος της χρονιάς και πρέπει να πιστέψουμε για να καταφέρουμε ότι και πέρσι.  Πρέπει να προπονούμαστε σκληρά σε κάθε προπόνηση, να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και αυτά που έρχονται θα είναι θετικά για εμάς.