Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων μέσα στην εβδομάδα

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων μέσα στην εβδομάδα


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτή την εβδομάδα (18/12 – 25/12) τα έξι από τα εννέα αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν οκτώ αγώνες.

Η ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει την ΕΝΠ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στο «Τάσος Μάρκου» και θα αρχίσει στις 18:30.

Η ομάδα φούτσαλ έχει ενώπιόν της το «αιώνιο» ντέρμπι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο «Ελευθέρια» και θα αρχίσει στις 19:00.

H ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Εθνικό Άχνας εκτός έδρας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Βοηθητικό Γήπεδου του Εθνικού και θα αρχίσει στις 11:00.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Παρασκευή για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Ελευθέρια» και θα αρχίσει στις 20:00.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας θα δώσει δύο εξ αναβολής αγώνες αυτή την εβδομάδα. Την Πέμπτη (15:00) θα αντιμετωπίσει την ΕΘΑ για την 15η αγωνιστική και την Κυριακή (17:00) τον ΑΠΟΠ εντός έδρας.

Το τμήμα eSports έχει διπλή υποχρέωση απόψε για τον θεσμό του κυπέλλου. Αντιμετωπίζει τη Samo στις 22:00 και 22:30.