Home TOP NEWS To “who is who” του Mάρκο Τσέποβιτς (PHOTOS-VIDEOS)

To “who is who” του Mάρκο Τσέποβιτς (PHOTOS-VIDEOS)


O Μάρκο Τσέποβιτς από σήμερα είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Σέρβος επιθετικός, επιλέχθηκε από τους Νεόφυτο Λάρκου, Σίμο Ταραπουλούζη και Χένινγκ Μπεργκ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ποιος είναι ο Τσέποβιτς

Ο Μάρκο Τσέποβιτς γεννήθηκε την 29 Μαϊού 1991 στο Βελιγράδι. O 1.91, Σέρβος ποδοσφαιριστής παίζει ως κεντρικός επιθετικός και αποκτήθηκε για να δώσει λύσεις και να προσθέσει βάθος στην επιθετική γραμμή των “πρασίνων”.

Το ξεκίνημα του Τσέποβιτς

Ο Tσέποβιτς ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ομάδα της Ισπανίας την Merida και στην Rad ομάδα της Σερβίας, ενώ από το 2002 μέχρι το 2008 αγωνίστηκε στην Παρτίζαν Βελιγραδίου.

Το επόμενο βήμα του Σέρβου επιθετικού

Το επόμενο βήμα του Σέρβου επιθετικού ήταν σε ομάδα της χώρας του και συγκεκριμένα στην Teleoptik. Στην εν λόγω ομάδα ο Τσέποβιτς αγωνίστηκε για δύο χρόνια από το 2008 μέχρι το 2010 και σημειώσε 11 γκολ σε 36 εμφανίσεις του.

Ξανά στην Παρτίζαν

Ο Τσέποβιτς μετά την Teleoptik μετακόμισε στην Παρτίζαν Βελιγραδίου όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια και συγκεκρίμενα από το 2010 μέχρι το 2013. Στην Παρτίζαν ο Σέρβος φορ έπαιξε σε 45 παιχνίδια και κατάφερε να πετύχει 16 γκολ.

Η παρουσία του στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό Πειραιώς

Ο επιετικός από τα Βαλκάνια ακολούθως άφησε τα γήπεδα της Σερβίας και μετακόμισε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού Πειραιώς. Με την “ερυθρόλευκη φανέλα ο Τσέποβιτς έπαιξε σε 13 παιχνίδια και πέτυχε 4 γκολ.

Οι ομάδες που αγωνίστηκε ως δανεικός

Να σημειώσουμε ότι κατά την διάρκεια των τριών χρόνων που ήταν στον Ολυμπιακό Πειραιώς ο Τσέποβιτς δόθηκε δανεικός στην Μαγιόρκα όπου αγωνίστηκε την σεζόν 2014-2015 με τον Σέρβο να πετυχαίνει 6 γκολ σε 15 εμφανίσεις του.

Το 2015 αγωνίστηκε δανεικός στην Ρωσία και την ομάδα της Τέρεκ Γκρόζνι αλλά εκεί είχε μόνο μια συμμετοχή μόνο. Την σεζόν 2015-2016 φόρεσε την φανέλα της Βελγικής Μουσκρόν και σε 24 συμμετοχές του ευτύχησε να πετύχει 6 γκολ.

Η Βίντεοτον (τώρα Φέχερβαρ) και η συνυπάρξη του με τον Μπεργκ

Το 2016 ο Τσέποβιτς μετακόμισε στην Ουγγαρία για να αγωνιστεί στην Βίντεοτον όπου εκεί έμεινε μέχρι το 2019. Στην παρουσία του στην εν λόγω ομάδα συνεργάστηκε και με τον Χένινγκ Μπεργκ την σεζόν 2016-17. Στα τρία χρόνια που βρισκόταν στην Βίντεοτον ο Τσέποβιτς κατέγραψε 78 συμμετοχές και πέτυχε συνολικά 33 γκολ.

Η Τουρκία ο τελευταίος σταθμός του στην Ευρώπη…

Μετά την Βίντεοτον ο Τσέποβιτς πήρε μεταγραφή στην Caykur Rizespor της Τουρκίας, η οποία ουσιαστικά ήταν και η τελευταία του ομάδα στην Ευρώπη. Ο Σέρβος στην συγκεκριμένη ομάδα αγωνίστηκε για μια σεζόν μόνο και στις 10 του συμμετοχές που είχε δεν κατάφερε να πανηγυρίσει κάποιο γκολ.

Η δοκιμασία του στην Ασία και στην Ταϊλάνδη

Ο Τσέποβιτς μέσα στο 2020 πήρε την μεγάλη απόφαση να αφήσει την Ευρώπη για να αγωνιστεί στην Μπουριράμ της Ταϊλάνδης. Στην Μπουριράμ ο Σέρβος επιθετικός έμεινε μέχρι πρόσφατα και στις 9 συμμετοχές που κατέγραψε κατάφερε να πετύχει 5 γκολ.

Και τώρα ξανά Ευρώπη και ΟΜΟΝΟΙΑ

Η ποδοσφαιρική δοκιμασία στα γήπεδα της Ασίας δεν κράτησε για πολύ καιρό για τον Τσέποβιτς.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός μετά την αποχώρηση του από την Μπουριράμ της Ταϊλάνδης πήρε την μεγάλη απόφαση να επιστρέψει ξανά στα γήπεδα της Ευρώπης και να αγωνιστεί με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε στον Τσέποβιτς καλή επιτυχία στην ομάδα μας και να καταφέρει να “ματώσει” αρκετές φορές τα αντίπαλα δίχτυα.