Home TOP NEWS Τώρα… αποτελεσματικότητα!

Τώρα… αποτελεσματικότητα!


Έδειξε στους πλείστους τελευταίους αγώνες της η ΟΜΟΝΟΙΑ την ικανότητα της να φτάνει με ευκολία μπροστά στο αντίπαλο τέρμα αλλά και να σκοράρει. Μπορει χθες να μην κατάφερε να σημειώσει κάποιο γκολ ωστόσο υπήρχαν οι ιδιαιτερότητες του αγώνα με τον Απόλλωνα, στον οποίο να σημειωθεί πως ήμασταν καλύτεροι και είχαμε περισσότερες στιγμές στο παιχνίδι για να φτάναμε στο γκολ.

Η ομάδα ήταν πραγματικό πολυβόλο στα παιχνίδια με Αποέλ, ΑΕΚ, Ανόρθωση, Καρμιώτισσα… Ήταν ουσιαστική με την Πάφο ενώ έφυγε αλώβητη από Τσίρειο δύο φορές μέσα σε λίγες μέρες.

Τώρα τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας είναι διαφορετικής φύσης. Είναι δεδομένο ότι θα έχουμε απέναντι μας κλειστές άμυνες και θα πρέπει να βρούμε την αποτελεσματικότητα μας, να καταφέρουμε να πετυχαίνουμε γκολ, όσο το δυνατόν πιο νωρίς σε αυτούς τους αγώνες, για να τους φέρνουμε στα μέτρα μας.

Μπαίνει στην «εξίσωση» και ο θηριώδης Τσέποβιτς ο οποίος πρέπει κι αυτός να βοηθήσει. Είναι σημαντικό και για τον Ντούρις να αρχίσει επιτέλους να σκοράρει, ο Ασάντε να συνεχίσει στον καλό ρυθμό που βρήκε ενώ βοήθειες σίγουρα πρέπει να δώσουν και οι μεσοεπιθετικοί και οι κεντρώοι στο σκοράρισμα.

Θα είναι εξαιρετικά σημαντικό η ομάδα να αρχίσει να εκμεταλλεύεται και τα στημένα.

Περιμένουμε πάντως στον αγώνα απέναντι στον Εθνικό να δούμε την αποφασιστηκότητα της ομάδας για νίκη ώστε να σταλεί το μήνυμα πως η αντεπίθεση που άρχισε μέσα στον περασμένο Δεκέμβριο θα μας φέρει εκεί που όλοι θέλουμε. Στην κορυφή!