Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α Ημίχρονο: Γκολ από το επιθετικό δίδυμο και υπό τον πλήρη έλεγχο...

Α Ημίχρονο: Γκολ από το επιθετικό δίδυμο και υπό τον πλήρη έλεγχο μας το ματς


Βρήκε αντίσταση στο «Αμμόχωστος» η ΟΜΟΝΟΙΑ από τον Ερμή. Παρόλα αυτά η ομάδα μας βρήκε τον τρόπο να ξεκλειδώσει την άμυνα του αντιπάλου με τους… συνήθεις ύποπτους. Στο πρώτο γκολ ο Λέτσιακς σέρβιρε και ο Τσέποβιτς σκόραρε ενώ στο δεύτερο ο Γκόμες έδωσε ασίστ στον Ασάντε ο οποίος από πλάγια θέση σούταρε και σκόραρε.

Ήταν ένα πρώτο ημίχρονο το οποίο κύλησε στο μεγαλύτερο του διάστημα σε αργό ρυθμό καθώς ο Ερμής ήταν συνεχώς οπισθοχωρημένος. Το πρώτο γκολ που πετύχαμε τους ανάγκασε να βγουν μπροστά στα τελευταία λεπτά και να προσπαθήσουν να απειλήσουν όμως ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ που βρήκε ξανά την ουσία.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η ομάδα που κρατάει μπάλα, έφτιαξε κάποιες φάσεις σκόραρε δύο φορές και προηγείται με 2-0.

Έχουμε πλέον το παιχνίδι υπό τον πλήρη έλεγχο μας. Τώρα χρειάζεται προσοχή και καλή διαχείριση.

Το Α Ημίχρονο.

Αναμενόμενες ήταν οι επιλογές του Μπεργκ με τους Λανγκ, Λούφτνερ, Χούμποτσαν και Λέτσιακς στην άμυνα, τους Κούσουλο και Βίτορ στο κέντρο, τους Λοϊζου και Τιάγκο στα άκρα της μεσαίας γραμμής και τους Τσέποβιτς και Ασάντε στην επίθεση.

Έδωσε χώρο στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Ερμής ο οποίος, ήταν από την αρχή οπισθοχωμένος με την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει την κατοχή της μπάλας.

Μετά το πεντάλεπτο άρχισε να βγαίνει με περισσότερες απαιτήσεις μπροστά η ΟΜΟΝΟΙΑ. Το πρώτο σουτ έγινε από τον Βίτορ στο 7ο λεπτό το οποίο ήταν πολύ άστοχο.

Στο 12ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε φάουλ πλάγια, κάπως μακριά από την αντίπαλη περιοχή. Το εκτέλεσε ο Λέτσιακς για να κερδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ το πρώτο της κόρνερ στο παιχνίδι. Ανέλαβε ο Λοϊζου την εκτέλεση, η μπάλα πήγε στην περιοχή, μπροστά στον Λούφτνερ ο οποίος όμως δεν ,μπόρεσε να κάνει σουτ μπροστά στο τέρμα.

Πήγε να απειλήσει ο Ερμή στο 17ο λεπτό με μία μακρινή μπαλιά προς τον Κύπρου όμως δεν έγινε φάση.

Στο 18ο λεπτό ο Βίτορ έστειλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ερμή, ο Ασάντε έτρεξε προς τη μπάλα, άπλωσε το πόδι για να πλασάρει τον Καϊκέ ο οποίος όμως πρόλαβε και έδιωξε.

Στο 22 ο Λοϊζου έδωσε κάθετα στον Ασάντε ο οποίος έβγαλε μπαλίά με σκάψιμο της μπάλας, έδιωξε δύσκολα ο Καϊκέ δεν μπόρεσε ο Τιάγκο να μπει στην πορεία της μπάλας για να σουτάρει.

Η πρώτη τελική εντός της εστίας ήρθε με ένα σουτ του Κούσουλου έξω από την περιοχή στο 29ο λεπτό.

Στο 31ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε την πιο καλή της ευκαιρία στο παιχνίδι. Συνδιάστηκε ο Λοϊζου με τον Τιάγκο, αυτός έδωσε κάθετα στον Ασάντε βγάζοντας τον μόνο απένανιτ στον Καϊκέ από πλάγια θέση, έκανε σουτ όμως ήταν πολύ άστοχο.

Στο 32ο λεπτό ο Τσέποβιτς δέχθηκε μπαλιά από τον Λέτσιακς στην περιοχή του Ερμή, αυτός πετάχτηκε στον αέρα, έπιασε την κεφαλιά και σκόραρε.

Ο Τσέποβιτς μπήκε στη περιοχή στο 38ο λεπτό μετά την πάσα του Τιάγκο, έκανε ένα αδύναμο σουτ με το αριστερό το οποίο πήγε πάνω στον τερματοφύλακα του Ερμή.

Καλή στιγμή για τον Ερμή με ένα σουτ του Καραγκούνη απο απόσταση στο 42ο λεπτό, έκανε δύσκολη απόκρουση χαμηλά ο Φαμπιάνο.

Στο 44ο λεπτό ο Ασάντε πήρε μπαλιά από τον Βίτορ φέυγοντας στην πλάτη της άμυνας, σούταρε και νίκησε τον Καϊκέ στην κλειστή του γωνία. Ήταν δύσικολο γκολ το οποίο μας έδωσε άνεση και ασφάλεια.