Home TOP NEWS Από το Μακάρειο αρχίζουν οι μάχες για τον τίτλο

Από το Μακάρειο αρχίζουν οι μάχες για τον τίτλο


Μπαίνουμε με ελαφρύ προβάδισμα στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Από την κορυφή η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κάνει την προσπάθεια της, στους 10 αγώνες που απομένουν για το τέλος, να παραμείνει εκεί και να επιστρέψει στους τίτλους.

Οι διαφορές μεταξύ των πρώτων τριών ομάδων, ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΕΛ και Απόλλωνα, είναι μηδαμινές και αναμένεται πολύ μεγάλη μάχη για την κατάκτηση της κορυφής.

Πρώτη προσπάθεια για την ομάδα μας την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό. Η νίκη είναι επιβεβλημένη και αν έρθει τότε σίγουρα βγαίνουμε κερδισμένοι αφού η αγωνιστική περιλαμβάνει τους αγώνες ΑΕΛ-ΑΕΚ και Ανόρθωση-Απόλλωνα.

Θα ακολουθήσει για την ΟΜΟΝΟΙΑ το παιχνίδι με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ και αμέσως μετά αυτό με την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Η τέταρτη αγωνιστική θα μας βρει αντιμέτωπους με την ΑΕΚ στη Λευκωσία και έπειτα θα πάμε ξανά στη Λεμεσό για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Ίδιο το πρόγραμμα στον δεύτερο γύρο της Β’ φάσης με ανάποδες έδρες.

Για την ώρα το μοναδικό που σκεφτόμαστε είναι να φύγουμε νικητές από το Μακάρειο μεθαύριο και να κτίσουμε δυναμική, ενδεχομένως και βαθμολογική διαφορά, ενόψει της συνέχειας.