Home TOP NEWS Χένινγκ Μπεργκ: “Να πλησιάσουμε στο καλύτερο μας επίπεδο”

Χένινγκ Μπεργκ: “Να πλησιάσουμε στο καλύτερο μας επίπεδο”


Ο Χένινγκ Μπεργκ μίλησε για τον αυριανό (24/02) αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου απέναντι στον Αποέλ.

Ο Νορβηγός κόουτς αναφέρθηκε στη δεύτερη διαδοχική αναμέτρηση απέναντι στους «γαλαζοκίτρινους», για το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος και το δύσκολο πρόγραμμα που έχει ενώπιόν της η ομάδα μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Δεύτερο παιχνίδι σε διάστημα 4 ημερών απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Πώς το περιμένετε; «Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι όλα άλλωστε. Το παιχνίδι του Σαββάτου ήταν και αυτό δύσκολο, έτσι θα είναι και το επόμενο».

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ χαρακτήρισε το παιχνίδι ως το «παιχνίδι της χρονιάς» για αυτούς. Πιστεύετε ότι το γεγονός αυτό θα διαδραματίσει κάποιο ρόλο στον αγώνα; «Δεν ξέρω. Εμείς συγκεντρωνόμαστε στο δικό μας παιχνίδι και στο πώς θα παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται την Τετάρτη. Θέλουμε να συνεχίσουμε τη βελτίωση και την ανάπτυξη μας και επικεντρωνόμαστε μόνο στο δικό μας παιχνίδι. Να πλησιάσουμε στο καλύτερο μας επίπεδο».

Τι κρατάτε από το τελευταίο παιχνίδι και τι πρέπει να βελτιώσουμε; «Σε γενικές γραμμές ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερες φορές. Επιθετικά είχαμε πολύ καλές συνεργασίες και είχαμε καλή παρουσία. Και αμυντικά η εμφάνιση μας ήταν πολύ καλή. Ήμασταν συμπαγείς και δεν απειλήθηκαμε ιδιαίτερα. Κάποιες μικρές λεπτομέρειες θα πρέπει να διορθώσουμε, όμως σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη μας».

Αρχίζει ένα δύσκολο και βεβαρημένο πρόγραμμα για εμάς. Ποιο το σχόλιο σας; «Στη φάση που βρισκόμαστε είναι φυσιολογικό να υπάρχει τόσο βεβαρημένο και δύσκολο πρόγραμμα. Οι πρώτες έξι ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους δύο φορές. Είναι παιχνίδια για τα οποία ανυπομονούμε. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και περιμένουμε δύσκολους αγώνες. Συγκεντρωνόμαστε μόνο στους εαυτούς μας και πώς θα μπορέσουμε να κερδίσουμε».