Home TOP NEWS Δουλειά, πειθαρχία, σοβαρότητα το… τρίπτυχο για την υλοποιήση των στόχων!

Δουλειά, πειθαρχία, σοβαρότητα το… τρίπτυχο για την υλοποιήση των στόχων!


Η αναρρίχηση της ομάδας μας στην πρώτη θέση μπορούμε να πούμε ότι ήταν και μια επιβράβευση των κόπων, αλλά και της σωστής δουλειάς που γίνεται στο “Ηλίας Πούλλος” από την αρχή της σεζόν.

Σε μια επίπονη και δύσκολη σεζόν με την παρουσία μας στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, με συνεχόμενα παιχνίδια κάθε τρεις ή τέσσερεις μέρες και μετά από 25 παιχνίδια στο πρωτάθλημα η ομάδα μας ανέβηκε εκεί που της αξίζει κι από εδώ και πέρα θα προσπαθήσει να παραμείνει εκεί.

Το λέμε και το ξανά λέμε ότι, ναι μεν το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ ανέβηκε στην πρώτη θέση, ωστόσο ακόμη δεν έχει τελειώσει και τώρα είναι που θα χρειαστεί από όλους να δουλέψουν ακόμη πιο σκληρά έτσι ώστε να κρατήσουν μέχρι τέλους την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή.

Απο εδώ και πέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να παρουσιάζεται στο γήπεδο προσγειωμένα και με την ίδια σοβαρότητα όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια να προσπαθήσει να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς που θα επιτρέψουν στους ποδοσφαιριστές και του χιλιάδες οπαδούς της να γευτούν το νέκταρ της επιτυχίας.

Ο Μπεργκ και οι συνεργάτες του έχουν την ποιότητα και σε συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές τους και είμαστε βέβαιοι ότι με την σωστή δουλειά που κάνουν άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” θα οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στην υλοποίηση των στόχων της που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση των δύο τίτλων.