Home TOP NEWS Ένα είναι σίγουρο, στο ντέρμπι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι πολύ δυνατή επιθετικά

Ένα είναι σίγουρο, στο ντέρμπι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι πολύ δυνατή επιθετικά


Αναμένοντας την ενημέρωση για την κατάσταση του Μάρκο Τσέποβιτς υπάρχει μία μικρή ανησυχία καθώς ουδείς μπορεί να γνωρίζει αυτή τη στιγμή αν ο Σέρβος θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στα ντέρμπι που έρχονται με το Αποέλ.

Είπε μεν ο Μπεργκ, μετά την πρώτη εκτίμηση που έγινε χθες βράδυ, πως δεν φαίνεται το πρόβλημα του να είναι σοβαρό, ωστόσο πάντοτε ένας μυικός τραυματισμός χρειάζεται τις μέρες του. Αποχώρησε από τον αγώνα με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο οπότε λογικά θα είναι για ένα μικρό διάστημα εκτός.

Μακάρι βέβαια αυτό που αντιμετωπίζει ο Μάρκο να είναι κάτι εντελώς επιπόλαιο και να μην του στερήσει τη συμμετοχή στα σημαντικά παιχνίδια που έρχονται. Θα γνωρίζουμε μέσα στην εβδομάδα τα νεότερα.

Αν ο Σέρβος πάντως δεν είναι διαθέσιμος τότε ενδέχεται ο Μπεργκ να πάει με τη «συνταγή» των επιτυχιών σε εκείνη την σπουδαία σειρά των νικηφόρων ντέρμπι που κατέγραψε η ομάδα μέσα στον Δεκέμβρη και τον Ιανουάριο.

Δηλαδή να παίξει με τον Ασάντε μόνο στην κορυφή της επίθεσης, να μπει ξανά στην εντεκάδα ο Παπουλής και να πλαισιώνεται στο χώρο της μεσοεπιθετικής γραμμής από δύο ισχυρά άκρα.

Είχαν παρουσιαστεί αγωνιστικά προβλήματα μέσα στη σεζόν για την ΟΜΟΝΟΙΑ και τα ξεπέρασε ανώδυνα. Ακόμα κι αν λείψει ο Μάρκο επιλογές υπάρχουν για να παραμείνει η ΟΜΟΝΟΙΑ πολύ δυνατή στην επίθεση.