Home ΚΥΠΡΟΣ Γ’ κατηγορία: Ποδοσφαιριστής παραδέχθηκε εμπλοκή σε στημένο – Στους ανακριτές η υπόθεση

Γ’ κατηγορία: Ποδοσφαιριστής παραδέχθηκε εμπλοκή σε στημένο – Στους ανακριτές η υπόθεση


Ενώπιον των ανακριτών του ΤΑΕ Αρχηγείου και της Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρέθηκε την Τετάρτη ο Προέδρος της Ολυμπιάδας Λυμπιών Τάσος Αναστασίου, μετά τις καταγγελίες του στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού για στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες στην Γ’ κατηγορία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της Cyprus Times ο κ.Αναστασίου έδωσε στους ανακριτές κατεύθυνση, κατονομάζοντας συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας του, ο οποίος φέρεται να του παραδέχθηκε την συμμετοχή του σε χειραγώγηση αγώνα στην οποία ο ίδιος μάλιστα είχε και στοιχηματική δραστηριότητα.

Καταθέτει ο Πρόεδρος της Ολυμπιάδας Λυμπιών για στημένα και έπονται εξελίξεις
Την ίδια ώρα το κατώφλι του Αρχηγείου άρχισαν ήδη να περνούν άτομα που σχετίζονται με τον συγκεκριμένο αγώνα -τον οποίο επίσης υπέδειξε ο κ.Αναστασίου- ενώ οι ανακριτές αναμένεται να λάβουν καταθέσεις και από άλλους ποδοσφαιριστές καθώς και παράγοντες που θεωρούνται σημαντικές για την εξέλιξη των ερευνών.

Πάντως οι έρευνες αναμένεται να επεκταθούν και σε στοιχηματικές εταιρίες, ενώ δεν αποκλείονται συλλήψεις, εάν διαπιστωθεί ότι προκύπτουν τα οποιαδήποτε αδικήματα.

Υπενθυμίζεται ότι με επιστολή του προς τον Αρχηγό Αστυνομίας την Δευτέρα, ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης, ζήτησε άμεση διερεύνηση των καταγγελιών.

Πηγή: cyprustimes.com