Home TOP NEWS Η απόφαση του Μπεργκ για Χούμποτσαν και τα σενάρια!

Η απόφαση του Μπεργκ για Χούμποτσαν και τα σενάρια!


Όπως ενημερώσαμε το πρωί ο Χένινγκ Μπεργκ πήρε την απόφαση για τον Χούμποτσαν και η οποία είναι να τον έχει για το παιχνίδι με την Δόξα και να τον αφήσει εκτός για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ίσως ο Νορβηγός τεχνικός για να πάρει αυτή την απόφαση να έχει κάποιο/α σενάριο/α στο μυαλό του όσο αφορά το στήσιμο της ομάδας μας στο επερχόμενο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Δόξα.

Το πρώτο σενάριο λέει ότι ίσως δούμε τον Χούμποτσαν να παίρνει φανέλα βασικού αγωνιζόμενος στο κέντρο της άμυνας δίπλα από τον Λανγκ ή τον Λούφτνερ, με τον Ούγγρο αμυντικό να έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει τον αγώνα αφού ο Μπεργκ τον ξεκούρασε στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Το δεύτερο σενάριο είναι ο Χούμποτσαν να μετατεθεί στην δεξιά πλευρά της άμυνας εκεί που αγωνίζεται ο Σέχου, με το Νιγηριανό να έρχεται στην μεσαία γραμμή δίνοντας έτσι πολύτιμες ανάσες στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον άξονα και κυρίως στον Γιόρντι Γκόμεθ.

Πάντως δεν αποκλείεται στο ματς με την Δόξα Κατωκοπιάς να δούμε κι αλλαγή του σχηματισμού από τον Μπεργκ καθώς το 4-4-2 με τον Ολυμπιακό δεν του βγήκε όπως θα ήθελε.

Ο τεχνικός της ομάδας μας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπολογίζει σε όλους του, τους ποδοσφαιριστές πλην του τραυματία Κυριακίδη και θα μπορέσει να προετοιμάσει με αυτούς τα πλάνα του, έτσι ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να μπορέσει να φύγει με το “διπλό” από το Μακάρειο και να επιστρέψει παράλληλα στις νίκες.

Πάντως όποιοι κι αν επιλεγούν από τον Μπεργκ να αγωνιστούν στον αγώνα της Παρασκευής θα πρέπει για 90λέπτα να είναι πειθαρχημένοι, συγκεντρωμένοι στον στόχο τους και να μην δώσουν το δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι θετικό από το ματς.