Home TOP NEWS Η απουσία Γκόμεθ και Σέχου και οι πιθανοί αντικαταστάτες τους

Η απουσία Γκόμεθ και Σέχου και οι πιθανοί αντικαταστάτες τους


Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας άρθρο ο Χένινγκ Μπεργκ πήρε την απόφαση και θα αφήσει τον τιμωρημένο Γιόρντι Γκόμεθ εκτός στο παιχνίδι με τον Ερμή για να τον έχει στην διάθεση του στο μεθεπόμενο ματς που θα είναι το ντέρμπι κόντρα στον Αποέλ.

Διαβάστε αυτό: Χάνει Ερμή ο Γιόρντι

Έτσι μετά από αυτή την εξέλιξη θα δούμε τον Χένινγκ Μπεργκ στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ερμή να πραγματοποιεί σίγουρα δύο αλλαγες στο αρχικό του σχήμα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, αφού εκτός από τον Γιόρντι Γκόμεθ, δεν θα έχει στην διάθεση του ούτε τον Σέχου.

Συνεπώς το Σάββατο αναμένουμε ότι θα δούμε να αγωνίζεται στην θέση του τιμωρημένου Σέχου τον Τόμας Χούμποτσαν, ο οποίος επιστρέφει ξανά στην αγωνιστική δράση αφού εξέτισε την ποινή του, έτσι αναμένεται ότι διατηρηθεί στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο Λανγκ – Λούφτνερ.

Για να δούμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι είναι να αγωνιστεί στα δεξία ο μόνιμα παροπλισμένος τον τελευταίο καιρό Χάρης Μαυρίας και να διεκδικήσει μια θέση στο κέντρο της άμυνας ο Τόμας Χούμποτσαν.

Απο εκεί και πέρα στην μεσαία γραμμή την μια θέση έχει καπαρωμένη ο Γιάννης Κούσουλος και δίπλα του εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει θέση ο Βίτορ Γκόμες αντικαθιστόντας τον τιμωρήμενο Γιόρντι Γκόμεθ.