Home TOP NEWS Καϊάφας: «Φαβορί η ΟΜΟΝΟΙΑ για πρωτάθλημα… το Αποέλ θα είναι διαφορετικό στο...

Καϊάφας: «Φαβορί η ΟΜΟΝΟΙΑ για πρωτάθλημα… το Αποέλ θα είναι διαφορετικό στο κύπελλο»


Ο προπονητής της ΕΝΑΔ αλλά και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μας, Κωστάκης Καϊάφας, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

Αναλυτικά:

Επανέναρξη Γ’ κατηγορίας: «Περιμένουμε όχι μόνο εμείς αλλά και πιο μικρές κατηγορίες. Μακάρι να μας ανοίξουν. Κάθε βδομάδα μας λένε ότι θα αρχίσουμε , εύχομαι αυτή την εβδομάδα να αλλάξουν τα πράγματα. Είναι πολύ δύσκολα τα πράματα για μας».

Για το ντέρμπι μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΑΠΟΕΛ: «Νομίζω ότι η Ομόνοια ήταν καλύτερη. Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι δεν ήταν έτοιμο τουλάχιστον για αυτό το παιχνίδι. Στο κύπελλο θα είναι διαφορετικά τα δεδομένα νομίζω».

Για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε η ΟΜΟΝΟΙΑ: «Όντως δεν έχασε ντέρμπι και για αυτό ανέβηκε στη κορυφή. Όσο για τα σκαμπανεβάσματα είναι φυσιολογικό γιατί έδωσε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και νομίζω το περίμεναν αυτό στην ομάδα».

Για την υπόθεση τίτλος: «Είναι μέσα στους στόχους της η Ομόνοια και θεωρώ ότι είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Όχι μόνο γιατί ήμουν στην Ομόνοια αρκετά χρόνια αλλά νομίζω είναι η πιο σταθερή και η πιο πλήρης ομάδα».

Που υπερτερεί: «Υπερτερεί σε θέματα οργάνωσης. Όλα πηγαίνουν ρολόι. Όλοι δουλεύουν με υγεία στην ομάδα. Είναι μια ομάδα χωρίς μεγάλα ονόματα, παίζει καλό ποδόσφαιρο, είναι γρήγορη στις αντεπιθέσεις και έχει καλή άμυνα».

Πιο είναι το κλειδί: «Κλειδί είναι οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας. Νομίζω ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχει τη καλύτερη άμυνα»

Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει συνέχεια τα θετικά αποτελέσματα: «Θα συνεχιστούν τα καλά αποτελέσματα στα ντέρμπι, είναι θέμα οργάνωσης και νοοτροπίας πλέον. Θεωρώ ότι θα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά, μπορεί να εμφανιστούν και ακόμη καλύτεροι γιατί είδαμε ότι κάποιοι δεν αγωνιστικά αρκετά το τελευταίο διάστημα. Έχει βάθος η Ομόνοια».

Για τον Λέζιακς: «Κάνει εξαιρετική χρονιά. Δεν πρέπει όμως να περιμένει μόνο από αυτόν γιατί όταν θα τον μπλοκάρουνε θα πρέπει να έχουν εναλλακτικές».

Για το παιχνίδι κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ: «Η πρόκριση θα κριθεί στο δεύτερο παιχνίδι. Θα δούμε άλλο ΑΠΟΕΛ, έχει καλούς ποδοσφαιριστές».

Για Μπερκ: «Του βγαίνει και δεν μπορεί να του πει κανείς τίποτα».

Πηγή: 24sports.com.cy