Home TOP NEWS Λούφτνερ: “Παλεύουμε για τους οπαδούς μας για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα”

Λούφτνερ: “Παλεύουμε για τους οπαδούς μας για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα”


O Μίχαελ Λούφτνερ παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει του αγώνα με τον Ερμή. Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας αναφέρθηκε για το παιχνίδι, για τα “κλειδιά” για να έρθει η νίκη, για την ψυχολογία μετά τα θετικά αποτελέσματα, για τα 13 παιχνίδια που δεν δέχθηκε γκολ η ομάδα μας, ενώ στο τέλος έστειλε και το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας μας.

Οι δηλώσεις του:

Εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον του Ερμή. Πώς το περιμένεις; «Περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι. Παλεύουν για την επιβίωση τους στο πρωτάθλημα άρα θα είναι δύσκολο όμως για εμάς το σημαντικό είναι οι τρεις  βαθμοί . Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα γι αυτό και  πρέπει να κερδίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι»

Ποια θα είναι τα «κλειδιά» για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι; «Θεωρώ πως πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε τώρα. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, οι ποδοσφαιριστές είναι σε καλή φόρμα, άρα απλώς πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο που παίζουμε τώρα».

Πώς είναι η ψυχολογία και η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια μετά τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει μέχρι τώρα; «Θεωρώ είμαστε όλοι χαρούμενοι. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή γιατί δεν έχουμε χάσει εδώ και αρκετά παιχνίδια, δεν ξέρω πόσα.  Πολλές νίκες, μερικές ισοπαλίες και συνεχίζουμε να παλεύουμε στην κορυφή, έτσι η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή».

Η ομάδα έχει 13 ανέπαφες εστίες στο πρωτάθλημα. Πως το σχολιάζεις αυτό; «Είναι κάτι το οποίο δουλεύουμε στις προπονήσεις. Δεν οφείλεται μόνο στην τετράδα της άμυνας αλλά και στους έντεκα παίκτες στο γήπεδο.  Όλοι αμυνόμαστε και όλοι κάνουμε επίθεση. Είναι ωραίο και πολύ καλό, αλλά χρειάζεται να συνεχίσουμε».

Δυστυχώς ο κόσμος λείπει λόγω του ιού. Θέλουμε το μήνυμα σου προς αυτούς. «Απλώς θέλω να τους ευχαριστήσω που μας υποστηρίζουν από το σπίτι. Για εμάς είναι πολύ δύσκολο χωρίς αυτούς, αλλά παλεύουμε γι αυτούς για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα».