Home TOP NEWS Με πείσμα για την επάνοδο στις νίκες!

Με πείσμα για την επάνοδο στις νίκες!


Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πέρασε στην ιστορία, η ομάδα μας ναι είχε στόχο τη νίκη στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, η οποία τελικά δεν ήρθε όμως δεν μπορεί να μείνει κολλημένη σε αυτό, καθώς το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν καλείται να γυρίσει άμεσα σελίδα και να παρουσιαστεί από το επόμενο κιόλας παιχνίδι που είναι αυτό με την Δόξα, ξανά με το καλό της κουστούμι που την έχουμε συνηθίσει για να μπορέσει να επιστρέψει στις νίκες, συνεχίζοντας την “μάχη” για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του είμαστε βέβαιοι ότι αυτές τις μέρες που προετοιμάζουν την ομάδα μας για το παιχνίδι της Παρασκευής θα διορθώσουν τα λάθη που έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη για να διεκδικήσει το “διπλό”.

Η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό ναι μεν έφερε απογοήτευση σε όλους στο οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όμως αυτή θα πρέπει να πεισμώσει ακόμη περισσότερο τους ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι το οποίο θα αναφερθούμε και τις επόμενες μέρες, ο Μπεργκ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μπορεί να υπολογίζει σε όλους του, τους ποδοσφαιριστές. Πάντως για το ματς της Παρασκευής αναμένουμε ότι θα δούμε κάποιες διαφοροποιήσεις τόσο στον σχηματισμό, όσο και σε πρόσωπα που θα επιλεγούν για να αγωνιστούν.

Διαβάστε κι αυτό: Η απόφαση του Μπεργκ για Χούμποτσαν και τα σενάρια!