Home TOP NEWS Με σοβαρότητα για το “διπλό” και την 15η νίκη!

Με σοβαρότητα για το “διπλό” και την 15η νίκη!


Η ομάδα μας προέρχεται από δύο σερί θετικά αποτελέσματα, με την Δόξα και τη Νέα Σαλαμίνα και σήμερα θα ταξίδεψει στην Λάρνακα για να αντιμετωπίσει τον πάντα “μαχητικό” και επικίνδυνο Ερμή στο “Αμμόχωστος”, έχοντας ως στόχο φυσικά την τρίτη διαδοχική νίκη που θα της επιτρέψει να ανέβει στην κορυφή.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ΟΜΟΝΟΙΑ πάτησε την “μπανανόφλουδα” κόντρα στον Ερμή καθώς εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα, ωστόσο από το παιχνίδι εκείνο μέχρι σήμερα άλλαξαν πολλά.

Ένα από αυτά που άλλαξαν είναι ότι η ομάδα μας θα ταξιδέψει στο “Αμμόχωστος” για το εν λόγω ματς χωρίς την πίεση των συνεχόμενων αγώνων που είχε στον πρώτο γύρο ελέω και της παρουσίας της στην Ευρώπη. Επίσης ένα άλλο που άλλαξε από το πρώτο παιχνίδι μέχρι σήμερα είναι ότι, ο Ερμής θα παρουσιαστεί με καινούργιο προπονητή στον πάγκο του.

Πάντως ο Χένινγκ Μπεργκ γνωρίζει ότι ο Ερμής το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά ανεβασμένος  γι αυτό φρόντισε αυτές τις μέρες να προετοιμάσει τόσο ψυχολογικά, όσο κι αγωνιστικά τους ποδοσφαιριστές του έτσι ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι το απόγευμα για να “χτυπήσουν” το τρίποντο.

Από την στιγμή που το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ την έπαθε στον πρώτο γύρο θα κατεβεί στον αγωνιστικό σήμερα πιο διαβασμένο, προετοιμασμένο και υποψιασμένο.

Είμαστε βέβαιοι ότι όποιοι και να κληθούν να αγωνιστούν το απόγευμα θα παρουσιαστούν προετοιμασμένοι, αποφασισμένοι και σοβαροί για να μην δώσουν κανένα δικαίωμα στον Ερμή να ελπίζει για κάτι θετικό.