Home TOP NEWS Με την ίδια σοβαρότητα για το επόμενο!

Με την ίδια σοβαρότητα για το επόμενο!


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ αφήνουν ήδη πίσω τους τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας και επικεντρώνονται τώρα στο επόμενο και τελευταίο παιχνίδι από το βατό πρόγραμμα που είναι αυτό με τον Ερμή εκτός έδρας.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, πέτυχε άλλη μια νίκη που ήταν άλλωστε και το μοναδικό ζητούμενο και παράλληλα κατάφερε να κάνει και συντήρηση δυνάμεων από ένα σημείο και έπειτα του αγώνα, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Από την στιγμή που το επόμενο παιχνίδι είναι και πάλι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του έχουν αφήσει πίσω τους το ματς με την Νέα Σαλαμίνα και έχουν ξεκινήσει την δουλειά γι αυτό με τον Ερμή, έχοντας φυσικά ως στόχο να παρουσιάσουν την ομάδα μας πανέτοιμη για να πετύχει άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας στον αγώνα του πρώτου γύρου την “πάτησε” αφού έμεινε στην ισοπαλία γι αυτό το ερχόμενο Σαββάτο, θα κληθεί να πάει στο παιχνίδι προσγειωμένα και με την ίδια σοβαρότητα όπως τα τελευταία παιχνίδια για να “χτυπήσει” το ματς και να πάρει το “διπλό”, έτσι ώστε να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν με τον Αποέλ σε πρωτάθλημα και κύπελλο αλλά και σε αυτά των πλέι – οφ.

Το παιχνίδι για άλλη μια φορά θα εξαρτηθεί αποκλειστικά και μόνο από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Χένινγκ Μπεργκ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Νορβηγός τεχνικός δεν θα μπόρει να υπολογίζει σίγουρα στον τιμωρημένο Σέχου και στον τραυματία Κυριακίδη, ενώ θα αναμένουμε και την απόφαση για Γκόμεθ με την λογική να λέει ότι θα μείνει κι αυτός εκτός για να είναι παρών στο “αιώνιο” ντέρμπι.