Home TOP NEWS Με το μυαλό στη Νέα Σαλαμίνα

Με το μυαλό στη Νέα Σαλαμίνα

Από την στιγμή που ακολουθεί εμβόλιμη αγωνιστική και παιχνίδι μεσοβδόμαδα, είναι λογικό να μην υπάρχει καθόλου χρόνος για ξεκούραση για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ άφησαν πίσω τους το ματς με την Δόξα και έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τρίτης κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, η οποία θα ολοκληρωθεί με απογευματινή προπόνηση την Δευτέρα.

Ο Χένινγκ Μπεργκ για το παιχνίδι με τους “ερυθρόλευκους” θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Τόμας Χούμποτσαν και την θέση του Σλοβάκου αμυντικού θα πάρει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Άνταμ Λανγκ, με τον Ούγγρο μπακ να επιστρέφει ξανά στην ενδεκάδα μετά από δύο παιχνίδια.

Όσον αφορά τον Σέχου ο οποίος κι αυτός συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών στο παιχνίδι με την Δόξα, ο Νιγηριανός αναμένεται ότι θα απουσιάσει στο μεθεπόμενο παιχνίδι της ομάδας μας κόντρα στον Ερμή Αραδίππου. Από την στιγμή που ο Μπεργκ θα μετράει ήδη μια απουσία στην άμυνα αυτή του Χούμποτσαν, δεν θα θέλει να έχει κι άλλη απουσία.

Την ερχόμενη Τρίτη δεν αναμένουμε να δούμε ιδιαίτερες αλλαγές από τον Μπεργκ σε σχηματισμό ή σε πρόσωπα, η ομάδα μας στο παιχνίδι με την Δόξα παρουσίασε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο, κατάφερε να πετύχει τη νίκη και ίσως ο Νορβηγός επιλέξει να πάει με την ίδια επιτυχημένη συνταγή.

Πάντως όποιοι και να επιλεγούν από τον Μπεργκ για να αγωνιστούν στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και στα 90λεπτά και να είναι αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που θα τους δωθούν έτσι ώστε η ομάδα μας να μπορέσει να πανηγυρίσει την 14η της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.