Home TOP NEWS Να εκμεταλλευτούμε την δυναμική μας!

Να εκμεταλλευτούμε την δυναμική μας!


Η ψυχολογία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι στα ύψη, αφού το τελευταίο διάστημα η ομάδα μας παίζει καλό ποδόσφαιρο, παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, βρίσκεται στην κορυφή και διατηρεί ένα μεγάλο σερί που δεν δέχθηκε την ήττα το οποίο κρατάει εδώ και15 αγώνες (11 νίκες και 4 ισοπαλίες).

Ο Χένινγκ Μπεργκ μετράει κάποιες επιστροφές, ενώ μέχρι το απόγευμα όταν θα ολοκληρωθεί και η τελευταία προπονήση, θα αναμένει να δει αν θα μπόρει να υπολογίζει στους Βίτορ Γκόμες, Φαμπιάνο και Τσέποβιτς που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού στο ματς με τον Ερμή.

Την ίδια στιγμή ο “αιώνιος” μας αντίπαλος προέρεχεται από δύο συνεχόμενες νίκες με Ολυμπιακό και Νέα Σαλαμίνα και θα κατεβεί στο τερέν του ΓΣΠ για να διεκδικήσει με όλες του τις δυνάμεις την τελευταία ελπίδα του για είσοδο στην εξάδα, πράγμα το οποίο θα πρέπει να μας βρει προετοιμασμένους και έτοιμους για να του κόψουμε την φόρα.

Η δυναμική σε αυτή τη καμπή του πρωταθλήματος είναι με το μέρος μας. Επιβάλλεται να την εκμεταλλευτούμε, επιβάλλεται να πετύχουμε δεύτερη νίκη επί του “αιώνιου”, έτσι ώστε να κοιτάζουμε με αισιοδοξία το μέλλον από το ψηλότερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας.

Άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζουν ότι στα 9 ντέρμπι που έδωσε η ομάδα μας την φετινή σεζόν είχε το πάνω χέρι μετρώντας 6 νίκες και 3 ισοπαλίες. Η ομάδα μας έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο στα μεγάλα παιχνίδια, είχε ένα πάρα πολύ καλό απολογισμό, κάτι που θα κληθεί να κάνει ξανά, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς με τον Αποέλ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη την φετινή σεζόν, παρά το γεγονός ότι σε κάποια φάση έβλεπε από μακρία την κορυφή, έδειξε τσαμπουκά, πάθος, δύναμη στο παιχνίδι της και κατάφερε με τα αποτελέσματα της να ανέβει στην κορυφή κι αυτή την στιγμή βρίσκεται στην καλύτερη της φάση και οφείλει να εκμεταλλευτεί τη δυναμική.