Home TOP NEWS Νίκη για να πάρουμε κεφάλι για τον επαναληπτικό και… να μπούμε με...

Νίκη για να πάρουμε κεφάλι για τον επαναληπτικό και… να μπούμε με φόρα στα πλέι – οφ!


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν αφήσει πίσω τους το “αιώνιο” του περασμένου Σαββάτου το οποίο έγινε στο πλαίσιο του πρωταθλήματος και τώρα όλοι επικεντρώνονται στο “αίωνιο” ντέρμπι της Τετάρτης(24/2) για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Η προετοιμασία της ομάδας μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει ξεκινήσει ήδη και θα ολοκληρωθεί αύριο και με το πέρας αυτής ο Χένινγκ Μπεργκ θα κάνει γνωστή και την αποστολή που θα μεταβεί στο ΓΣΠ για το πρώτο από τα δύο ματς με τον Αποέλ στον θεσμό του κυπέλλου.

Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας είναι στο ζενίθ από το τελευταίο αποτέλεσμα κόντρα στον Αποέλ, αλλά και γενικότερα από την εικόνα που βγάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ μέσα στο γήπεδο κι άπαντες θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν αυτό, έτσι ώστε την Τετάρτη να “χτυπήσουν” ένα καλό αποτέλεσμα που θα επιτρέψει στην ομάδα μας να “κλείδωσει” σκορ πρόκρισης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι όπως φάνηκε και το περασμένο Σάββατο δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, αφού όλοι παίκτες πλην του Χαράλαμπου Κυριακίδη ήταν στην διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός τεχνικός ίσως την Τετάρτη να παρατάξει την ομάδα μας με κάποιες αλλαγές, έχοντας στο μυαλό του και τα παιχνίδια ντέρμπι των πλέι – οφ, έτσι ώστε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες και παράλληλα να παρουσιάσει μια φρέσκια ομάδα.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, όποιοι και να κληθούν να φορέσουν φανέλα βασικού στο επερχόμενο “αιώνιο” ντέρμπι θα κληθούν για ακόμη μια φορά να καταθέσουν ψυχή και σώμα μέσα στο γήπεδο για να πετύχουν τον στόχο που δεν είναι άλλος από τη νίκη, μια νίκη που θα μας δώσει προβάδισμα πρόκρισης και παράλληλα θα μας στείλει στο πρώτο ματς των πλέι – οφ με φόρα.