Home TOP NEWS Νίκη για την ίδια και… για τον κόσμο της!

Νίκη για την ίδια και… για τον κόσμο της!


Το “αιώνιο” ντέρμπι πλησιάζει και στην ΟΜΟΝΟΙΑ ανεβάζουν ρυθμούς στην προετοιμασία, με τον Χένινγκ Μπεργκ και τους συνεργάτες του, να καταστρώνουν τα πλάνα τους με τα οποία θα μπορέσουν να οδηγήσουν την ομάδα μας σε άλλη μια νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα είπαμε και τις προηγούμενες μέρες, Γκόμεθ και Σέχου επανέρχονται, ενώ οι τρεις που αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα τραυματισμού στο ματς με τον Ερμή, η κατάσταση τους θα αξιολογείται καθημερινά και θα κριθεί στην τελευταία προπονήση αν θα είναι ή όχι στην διάθεση του Μπεργκ.

Απο εκεί και πέρα αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν τη νίκη το ερχόμενο Σαββάτο έτσι ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να κρατήσει τον “αιώνιο” αντίπαλο της εκτός εξάδας. Εμείς δεν λέμε το ίδιο, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να κατεβεί στο γήπεδο να παίξει πρώτα για την ίδια, για τον κόσμο της και μετά να σκεφτεί την ζημιά που θα δημιουργήσει στον Αποέλ με ενδεχόμενη νίκη της.

Άπαντες λοιπόν στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι προσηλωμένοι στους στόχους τους που δεν ειναι άλλοι από τη νίκη στο “αιώνιο”, στην συνέχιση του αήττητου και στην διατήρηση της ομάδας μας στην κορυφή.

Στο “Ηλίας Πούλλος”, γνωρίζουν ότι με ενδεχόμενη νίκη το ερχόμενο Σάββατο στο “αιώνιο”, θα μπουν στα πλέι – οφ με ένα καλό αβαντάζ (από την πρώτη θέση), κάτι που θα δώσει στην ομάδα μας ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση, δυναμική στην προσπάθεια που θα κάνει για την διεκδικήση του τίτλου.