Home TOP NEWS «O κ. Παπαχαραλάμπους συμμετείχε στην προσπάθεια συγκάλυψης κάποιων πραγμάτων»

«O κ. Παπαχαραλάμπους συμμετείχε στην προσπάθεια συγκάλυψης κάποιων πραγμάτων»


Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Ανδρέας Πασιουρτίδης φιλοξενήθηκε στη μεσημβρινή εκπομπή της Digital TV “Στην Κερκίδα” και μίλησε για την χθεσινή συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής.

Ανάμεσα σε άλλα, μιλώντας στον Πάνο Λάρκο, υπογράμμισε ότι μέσω των πράξεων του ο κ. Παπαχαραλάμπους συμμετείχε στην προσπάθεια συγκάλυψης κάποιων πραγμάτων και τόνισε ότι το πόρισμα διαφθοράς στο ποδόσφαιρο πιθανόν να αποτελέσει την απαρχή για να οδηγηθούμε στο στόχο που είναι η πλήρης κάθαρση.

-Όταν δεν υπάρχει θέληση να φτάσεις στο τέλος, βρίσκεις πολλές προφάσεις

-Μέσω των πράξεων του ο κ. Παπαχαραλάμπους συμμετείχε στην προσπάθεια συγκάλυψης κάποιων πραγμάτων

-Όταν ως πρόεδρος της Επιτροπής έχεις μπροστά σου ένα πόρισμα και το εγκρίνεις ομόφωνα σαν Επιτροπή και σαν πρόεδρος το στέλνεις στη Νομική Υπηρεσια κατονομάζοντας μάλιστα και πρόσωπα τα οποία θα πρέπει να ελεγχθούν και στη συνέχεια από μόνος σου λες ότι δεν δόθηκε ποτέ κατάθεση Παπασταύρου, ενώ η κατάθεση Παπασταύρου ήταν ένα από τα τεκμήρια στα οποία βασίστηκε αυτό το πόρισμα, τότε τι μπορούμε να πούμε!

-Αυτό το πόρισμα το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει το έναυσμα για να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της διαπλοκής και της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο για κάποιους λόγους που προφανώς αυτός που θέλει να καταλάβει το καταλαβαίνει, έχει τραβηχθεί πίσω και ζητάμε από τη Νομική Υπηρεσια να ζητήσει να το ξανά πάρει

-Αυτό το πόρισμα πιθανόν να αποτελέσει την απαρχή για να οδηγηθούμε στο στόχο που είναι η πλήρης κάθαρση

-Δικηγόρος της Δημοκρατίας είπε στον κ.Σαββίδη ότι το πόρισμα ήταν επαρκέστατο. Ήταν και αίτημα να το στείλουν στην Αστυνομία

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο αναλυτικά όσα ανέφερε:

Από ιστοσελίδα kerkida.net