Home TOP NEWS Ο Μπεργκ για τη νίκη, αυτούς που ξεχωρίζει, τον Τσέποβιτς και το...

Ο Μπεργκ για τη νίκη, αυτούς που ξεχωρίζει, τον Τσέποβιτς και το αήττητο σερί


Στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου μετά τον αγώνα ο Χένιγνκ Μπεργκ ανέφερε:

Είμαστε χαρούμενοι για τους 3 βαθμούς. Σκοράραμε δύο καλά γκολ. Ήταν ένα οκ παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο χωρίς ευκαιρίες για τη Νέα Σαλαμίνα. Μας άξιζε η νίκη και ήταν μία καλή εμφάνιση.

Ποιοι ξεχώρισαν και σχόλιο για Τσέποβιτς και Λέτσιακς: Για να κερδίσεις χρειάζεσαι 11 παικτες που να συνεισφέρουν. Σήμερα όλοι δόυλεψαν πολύ. Ο Μάρκος σκόραρε, ο τρόπος που σκοράραμε ήταν πολύ καλός, στο κέντρο ήμασταν σταθερο με κούσουλος και Ζόρντί, ο Λανγκ και ο Μίκαελ τα πήγαν καλά, οι Σέχου και Λέτσιακς είχαν καλή παρουσία στις θέσεις τους. Όλη η ομάδα απέδωσε σε καλό επιπεδο και δούλεψαν όλοι πολύ. Μερικές φορές μπορείς να παίξεις στο καλύτερο σου επιπεδο και κάποιες άλλες όχι. Ο Φαμπιάνο δεν είχε πολλά να κάνει.

Είναι ο επιθετικός που ταιριάζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ (Για Τσέποβιτς); Αυτός είναι και ο λόγος που τον θέλαμε να έρθει. Ταιριάζει με την γενικοτερη ποιότητα της ομάδα. Ακόμα δουλεύει στη φυσική του κατάσταση και γίνεται καλύτερος. Προσφέρει και είναι καλό να το βλέπουμε αυτό.

Για το σερί των 14ων αγώνων χωρίς ήττα: Όταν κερδίζεις παιχνίδια αποκτάς αυτοπεποίθηση αλλά δεν σκεφτόμαστε πολύ στο παρελθόν αλλά αυτό το παιχνίδι που έρχεται. Έχουμε αυτοιπεποίθηση διότι έχουμε επιτυχίες και νίκες και, δεν βλέπω το λόγο να μην έχουμε αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε όμως ότι μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο και να αυξήσουμε τα καλά μας διαστήματα μέσα στα παιχνίδια.