Home TOP NEWS Ο Μπεργκ ξέρει την συνταγή!

Ο Μπεργκ ξέρει την συνταγή!


Μία αγωνιστική πριν το τέλος της Ά φάσης του πρωταθλήματος, και στην ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζονται για τον κύκλο των κρίσιμων αγώνων.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ από το βράδυ της Δευτέρας απολαμβάνουν τον αέρα της κορυφής, ωστόσο για να παραμείνει η ομάδα μας εκεί θα πρέπει στα έντεκα ντέρμπι που ακολουθούν, οι ποδοσφαιριστές μας να κάνουν ότι έκαναν ξανά σε αυτά, τόσο στην περσινή σεζόν, όσο και στην κανονική διάρκεια της φετινής σεζόν.

Οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ έδειξαν ότι γουστάρουν πολύ να παίζουν παιχνίδια ντέρμπι κι αυτό φαίνεται και μέσα από τους αριθμούς. Η ομάδα μας από τους 27 διαθέσιμους βαθμούς των μέχρι τώρα ντέρμπι πήρε τους 21, καταγράφοντας έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ ο απολογισμός των τερμάτων είναι εξίσου εκπληκτικός, με 19 γκολ υπέρ και 4 κατά.

Επίσης ο Χένινγκ Μπεργκ έδειξε και στα προηγούμενα ντέρμπι ότι γνωρίζει πολύ καλά την συνταγή γι αυτά, αλλά και πως να διαχειριστεί αυτή τη σειρά αγώνων. Η ομάδα σε αυτά τα παιχνίδια στρέφει την προσοχή στην άμυνα γι αυτό και 4 γκολ παθητικό, ενώ με τις σωστές επιλογές στο επιθετικό τρίτο που δίνουν ενεργεία, ζωντάνια φαντασία, προσπαθεί ο Μπεργκ να κάνει την ομάδα να έχει αυτοματισμούς και αποτελεσματικότητα.

Με φάρο λοιπόν τα προηγούμενα ντέρμπι αλλά και την επιτυχημένη συνταγή του Μπεργκ σε αυτά, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιδιώξει να επαναλάβει εαυτό σε αυτή την σειρά αγώνων, κάτι που αν το πράξει θα ανοίξει διάπλατα και ο δρόμος προς την κατάκτηση του τίτλου.