Home TOP NEWS Πέντε παίκτες διεκδικούν επιστροφή στην εντεκάδα

Πέντε παίκτες διεκδικούν επιστροφή στην εντεκάδα


Θα γίνουν διαφοροποιήσεις από τον Μπεργκ στον αγώνα της Παρασκευής με τη Δόξα στο Μακάρειο. Το ζητούμενο είναι σαφώς η νίκη και για να έρθει θα πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιάσει καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να μεγαλώσει και τη διάρκεια στην απόδοση της, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Πέντε ποδοσφαιριστές διεκδικούν επάνοδο στο αρχικό σχήμα με καλές πιθανότητες. Οι Λανγκ και Κούσουλος θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για να είναι ξανά βασικοί. Από κει και πέρα είναι και τρεις ποδοσφαιριστές της μεσοεπιθετικής γραμμής που είναι υποψήφιοι.

Ο Μποτεάκ δεν έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό και ίσως τον δούμε βασικό μεθαύριο ενώ οι Τιάγκο και Τζιωνής μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο και αν και μπορεί η παρουσία τους να μην ήταν αυτή που ο προπονητής τους θα ανέμενε ωστόσο μπορεί να επιλεγούν.

Θα πρέπει πάντως να πούμε πως στο καλό της διάστημα απέναντι στον Ολυμπιακό, η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή της έλειψε ωστόσο η ουσία. Θέλει ο Νορβηγός να δει την ομάδα να βάζει ξανά και αυτός το στοιχείο στο παιχνίδι της και αν αυτό γίνει τότε οι πιθανότητες μας για νίκη είναι πολλές.