Home TOP NEWS Post Game: Χωρίς τη μεγάλη απόδοση, κερδίσαμε εύκολα και αγναντεύουμε από την...

Post Game: Χωρίς τη μεγάλη απόδοση, κερδίσαμε εύκολα και αγναντεύουμε από την κορυφή τη συνέχεια!


Ήταν ανώτερη σε ακόμα ένα ντέρμπι με το Αποέλ η ΟΜΟΝΟΙΑ και κατάφερε δικαίως να φτάσει στη νίκη. Μπορεί να μην ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα μας έπιασε σπουδαία απόδοση ωστόσο ακόμα κι έτσι έφτιαξε ξεκάθαρες φάσεις για γκολ, έχασε κι ένα πέναλτι και μάλλον το 1-0 ήταν κολακευτικό για τον αντίπαλο μας.

Δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου, ελέγξαμε σε ολόκληρο το 90λεπτο τον ρυθμό του αγώνα και στο τέλος πήραμε, έστω και κάπως πιο αγχωτικά απ΄όσο θα έπρεπε, στο ζητούμενο.

Σίγουρα υπάρχουν κάποια σημεία στο οποία ο Μπεργκ θα έχει να πει πράγματα στους παίκτες του. Αμυντικά σταθήκαμε σε ακόμα έναν αγώνα πάρα πολύ καλά, όμως στην επίθεση θα μπορούσαμε να είμαστε πιο αποδοτικοί.

Ο Φαμπιάνο δεν χρειάστηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Λέτσιακς και Λούφτνερ συνέθεσαν ένα σταθερότατο αμυντικό δίδυμο ενώ πάρα πολύ καλό παιχνίδι έκαναν οι δύο ακραίοι στην άμυνα. Ο Λέτσιακς κατέγραψε άλλη μία ασίστ ενώ ο Σέχου μπήκε και αυτός σε πολλές περιπτώσεις στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας.

Στο κέντρο ο Ζόρντι ήταν αλάνθαστος, μοίρασε, μάρκαρε και είχε ουσία στο παιχνίδι του. Ο Κούσουλος δούλεψε πολύ αμυντικά, είχε κάποιες καλές στιγμές στο δημιουργικό κομμάτι, είχε όμως και λάθη ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Για τον Παπουλή δεν ήταν ένα από τα καλά του παιχνίδια. Σε καμία περίπτωση δεν αναφερόμαστε στο χαμένο πέναλτι το οποίο συμβαίνει. Ξέρει σίγουρα κι ο ίδιος ότι μπορεί για πολύ περισσότερα και ίσως τα φυλάει για την ερχόμενη Τετάρτη.

Ούτε κι ο Τιάγκο είχε ουσία στο επιθετικό κομμάτι και θα μπορούσε κι αυτός καλύτερα. Πάντως τόσο ο Τιάγκο όσο και ο Παπουλής έδωσαν πολλές βοήθειες αμυντικά, όταν δηλαδή η μπάλα ήταν στην κατοχή του αντίπαλου.

Είχε καλές στιγμές στο παιχνίδι ο Τζιωνής ο οποίος έδωσε το απρόβλεπτο στην ομάδα με κάποιες του ενέργειες. Αδίκησε ωστόσο τον εαυτό του με τις χαμένες ευκαιρίες του.

Ο Ασάντε σκόραρε, έτρεξε αρκετά, ετοίμασε και γκολ στον Τζιωνή ο οποίος δεν το μετουσίωσε και ήταν και πάλι πολύ καλός αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης.

Σε γενικές γραμμές δεν ήταν και το καλύτερο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η οποία ωστόσο δείχνει τον χαρακτήρα της και το πιο σημαντικό, ακόμα και σε ένα τέτοιο παιχνίδι, με όχι και τόσο καλή απόδοση, κερδίζει με σχετική ευκολία.

Είμαστε πρώτοι και μπαίνουμε από θέση ισχύος στη Β φάση του πρωταθλήματος, αρχίζοντας την προσπάθεια μας με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο.

Πρώτα όμως θα πάμε για νέα νίκη επί του Αποέλ την ερχόμενη Τετάρτη για να κάνουμε βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου.