Home TOP NEWS Post Game: Κρατάμε μόνο το ζητούμενο, το εκτός έδρας γκολ!

Post Game: Κρατάμε μόνο το ζητούμενο, το εκτός έδρας γκολ!


Είναι γεγονός ότι η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας μας δεν άγγιξε το τέλειο, ούτε πλησιάσε τις εμφανίσεις που είδαμε σε προηγούμενα ντέρμπι, ωστόσο το ζητούμενο που ήταν το εκτός έδρας γκολ κατάφερε να το πετύχει. Η ομάδα φάνηκε ότι από κάποιο σημείο και έπειτα του παιχνίδιου άρχισε να στρέφει το μυαλό της και στα παιχνίδια των πλέι – οφ που ακολουθούν τα οποία θα κρίνουν τον πρωταθλήτη.

Έστω και με αυτές τις συνθήκες σε ένα παιχνίδι κυπέλλου που οι απαιτήσεις του αντιπάλου ήταν εντελώς διαφορετικές, η ομάδα μας πέραν από το γκολ που δέχθηκε απειληθήκε σοβαρά μια φορά.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ μπορεί να μην έφτιαξε τις πολλές φάσεις αλλά κατάφερε να ελέγξει στο μεγαλύτερο διάστημα το ρυθμό του αγώνα και στο τέλος μπορεί να μην ήρθε η νίκη, αλλά ήρθε το ζητούμενο που ήταν το γκολ εκτός έδρας.

Ο Χένινγκ Μπεργκ ξεκίνησε τον αγώνα με δύο αλλαγές στο αρχικό του σχήμα. Άφησε τον Παπουλή και τον Τζιωνή εκτός και έριξε στις θέσεις τους τον Μάρκο Τσέποβιτς και τον Λόιζου.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του σίγουρα θα σημειώσαν κάποια πράγματα στα μπλοκάκια τους που δεν τους άρεσαν και θα τα μεταφέρουν στους παίκτες του για να είναι πιο βελτιωμένοι και προσεχτικοί στην συνέχεια. Αν εξαιρέσουμε κάποια λάθη στο ανασταλικό κομμάτι, αμυντικά σταθήκαμε σε ακόμα έναν αγώνα πάρα πολύ καλά, όμως στην επίθεση δεν φανήκαμε τόσο αποδοτικοί.

Ο Φαμπιάνο στην μια φορά που χρειάστηκε στο παιχνίδι στην φάση με την κεφαλιά του Γκάρνερ και ενώ το παιχνίδι ήταν στο 1-1, έκανε εξαιρετική απόκρουση και έδειξε ξανά την μεγάλη του κλάση.

Στην άμυνα ο Μπεργκ μοίρασε χρόνο σε Χούμποτσαν και Λανγκ. Οι υπόλοιποι που αγωνίστηκαν ο Λούφτνερ, Λέτσιακς και Σέχου ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι σταθεροί. Μάλιστα από τα πόδια του Λέτσιακς δημιουργήθηκε και η φάση του γκολ της ομάδας μας.

Επίσης στο κέντρο ο Γιόρντι Γκόμεθ αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο και στην συνέχεια πέρασε στην θέση του ο Βίτορ Γκόμες και οι δύο είχαν από ένα καλό 45λέπτο. Ο Κούσουλος που αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια του αγώνα δούλεψε και επικεντρώθηκε περισσότερο στα αμυντικά του καθήκοντα

Τώρα όσον αφορά στο επιθετικό τρίτο δεν μπορούμε να πούμε πολλά για Τσέποβιτς και Ασάντε αφού αγωνίστηκαν για ένα ημίχρονο χωρίς να φτάσει ιδιαίτερα η μπάλα στα πόδια τους. Οι Ντούρις και Τζιωνής που έπαιξαν στην θέση τους είχαν τρεξίματα, προσπάθησαν να πιέσουν, ωστόσο δεν κατάφεραν να δώσουν το κάτι παραπάνω για να έρθει η νίκη.

Ο Τιάγκο είχε κάποιες καλές ενέργειες στο παιχνίδι, κατάφερε να πετύχει και το γκολ της ισοφάρισης, όμως όλοι θα περιμέναν το κάτι παραπάνω από τον Βραζιλιάνο. Ο Λοίζου έκανε κάποια τρεξίματα και προσπάθησε να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

Σε γενικές γραμμές δεν ήταν και το καλύτερο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η οποία ωστόσο δείχνει τον χαρακτήρα της και το πιο σημαντικό, ακόμα και σε ένα τέτοιο παιχνίδι, με όχι και τόσο καλή απόδοση, δεν έχασε και έχει και το μικρό προβάδισμα ενόψει επαναληπτικού.

Τώρα άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι που είναι αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική των πλέι – οφ.