Home TOP NEWS Post Game: Νίκη και διαχείριση δυνάμεων σε ένα ματς που είχε τους...

Post Game: Νίκη και διαχείριση δυνάμεων σε ένα ματς που είχε τους πρωταγωνιστές του


Έπαιξε όσο χρειαζόταν χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ ώστε να πάρει τους βαθμούς και να διατηρήσει την επαφή της με τη κορυφή. Ήταν χαμηλός ο ρυθμός του παιχνιδιού με την ομάδα πάντως να κάνει και διαχείριση δυνάμεων, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο αφού κρατούσε στα χέρια της το καθαρό 2-0.

Ήταν πρωταγωνιστές οι Τσέποβιτς και Λέτσιακς. Ο Σέρβος σκόραρε τα δύο τέρματα της ομάδας ύστερα από ασίστ του Γιαν και κάπως έτσι ήρθε η νίκη.

Ο Φαμπιάνο δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι ιδιαίτερο, ούτε και η άμυνα μας η οποία δεν πιέστηκε, αν και κάποια λάθη έγιναν στο παιχνίδι από τον Λούφτνερ.

Ο Σέχου συνδέθηκε σε κάποιες περιπτώσεις με τις επιθέσεις της ομάδας, κυρίως στο πρώτο μέρος όταν βγήκαμε περισσότερο μπροστά ενώ αμυντικά δεν δυσκολεύτηκε.

Κούσουλος και Γκόμεθ ήταν σταθεροί με τον Ισπανό να δέχεται κάρτα και να χάνει αγώνα στη συνέχεια, είτε με Ερμή είτε με Αποέλ.

Τιάγκο και Λοϊζου ήταν ενεργητικοί ενώ και ο Ασάντε είχε διάθεση όμως ήταν καλά κλεισμένος από την άμυνα των αντιπάλων.

Μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Παπουλής, Ντούρις και Τζιωνής σε ένα διάστημα στο οποίο δεν υπήρξαν φάσεις για γκολ αφού φαινόταν πως μέλημα μας ήταν να φυλάξουμε δυνάμεις για τη συνέχεια.

Ήρθε εύκολα η νίκη απέναντι σε μία ομάδα που έκανε φιλότιμη προσπάθεια. Είχε και τους πρωταγωνιστές του το παιχνίδι.

Αναμένουμε το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ερμή στο Αμμόχωστος και θα πάμε χωρίς τον Σέχου και πιθανότατα τον Γκόμεθ…