Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Ερμή

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Ερμή


Τον Ερμή αντιμετωπίζει στο “Αμμόχωστος” η ΟΜΟΝΟΙΑ, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας μετά τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας θα επιδιώξει σήμερα να κολλήσει τρίτη σερί νίκη, δίνοντας συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Όπως ενημέρωσαν οι “πράσινοι” το βράδυ της Παρασκευής, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μεταβεί στο “Αμμόχωστος” με μια 20άδα ποδοσφαιριστών, με τον Χένινγκ Μπεργκ να μην μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Γιόρντι Γκόμεθ και Σέχου, και στον Χαράλαμπο Κυριακίδη (τραυματίας), ενώ επιστρέφει ο Τόμας Χούμποτσαν που εξέτισε την ποινή του.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ θα ταξιδέψει στη Λάρνακα με μοναδικό στόχο τη νίκη και το “διπλό”. Άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο γνωρίζουν ότι, ο κάθε βαθμός είναι σημαντικός από εδώ και περά, γι αυτό οποίοι και να αγωνιστούν είναι έτοιμοι να παρουσιαστούν ετοιμοπόλεμοι έτσι ώστε να “χτυπήσουν” τη νίκη, που θα επιτρέψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ να ανέβει στην κορυφή εκεί που θα δώσει “μάχη” για να παραμείνει μέχρι το τέλος.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα η οποία γίνεται πάντα με αρκετές επιφυλάξεις ο Χένινγκ Μπεργκ θα προχωρήσει αναγκαστικά σε δύο αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να δούμε τον Φαμπιάνο. Πιο μπροστά του στην αμυντική γραμμή θα πάρουν θέση οι Λανγκ και Λούφτνερ και στα δύο άκρα θα κινούνται ο Λέτσιακς (αριστερά) και ο Χούμποτσαν (δεξιά), ενώ για την δεξία πλευρά διεκδικεί θέση και ο Χάρης Μαυρίας.

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να πάρουν θέση οι Κούσουλος και Βίτορ Γκόμες και πιο μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου ίσως δούμε τον Τιάγκο.

Τέλος στην επιθετική γραμμή περιμένουμε ότι ο Μπεργκ θα αφήσει αναλοιώτα τα δύο “φτερά” χρησιμοποιώντας τους Ασάντε και Λοίζου και μοναδικό προωθημένο στην επίθεση τον Μάρκο Τσέποβιτς.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν με αξιώσεις και οι Μποτεάκ, Τζιωνής, Παπουλής, Μαυρίας.Ο Μπεργκ παρά τις δύο απουσίες ποδοσφαιριστών θα έχει και πάλι αυξημένες και ποιοτικές επιλογές στον πάγκο.