Home TOP NEWS Στο κύπελλο και στα πλέι – οφ με όπλο την άμυνα “γρανίτη”

Στο κύπελλο και στα πλέι – οφ με όπλο την άμυνα “γρανίτη”


Η ομάδα μας προετοιμάζεται για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Αποέλ το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ μετά από αυτό θα ακολουθήσει άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι αυτή την φορά με τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική των πλέι – οφ.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ στις 26 αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κατάφερε να κρατήσει τις περισσότερες φορές απαραβίαστη την εστία της, γι αυτό και δικαίως είναι η καλύτερη άμυνα του φετινού μαραθώνιου αφού δέχθηκε μόνο 13 γκολ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν μπαίνει σε μια σειρά αγώνων, αρχής γενομένης από την Τετάρτη κόντρα στον Αποέλ για το κύπελλο, με ένα δυνατό όπλο που είναι η άμυνα της, και θα επιδιώξει να το χρησιμοποιήσει και στα εναπομείναντα παιχνίδια τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο.

Πάντως είναι αξιοσημείωτο ότι στα παιχνίδια με τις ομάδες του λεγόμενου BIG-6 και γενικότερα στα παιχνίδια ντέρμπι, η εστία του Φαμπιάνο παραβιάστηκε μόνο 6 φορές, στοιχείο που αποδεικνύει το πόσο συμπαγείς είναι η άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μάλιστα σε παιχνίδια που η μπάλα “καίει”.

Με την άμυνα γρανίτη η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε το περασμένο καλοκαίρι να εξασφαλίσει θέση σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φόρα στην ιστορία της, ενώ όλοι ευελπιστούν ότι με αυτά τα καλά στατιστικά θα μπορέσει η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση των δύο εγχώριων τίτλων.

Τα αποτελέσματα με τις ομάδες της πρώτης εξάδας και γενικά στα ντέρμπι

ΟΜΟΝΟΙΑ vs ΑΕΛ (3-0) – ΑΕΛ vs ΟΜΟΝΟΙΑ (1-1)
OMONOIA vs Απόλλωνας (2-1) – Απόλλωνας vs OMONOIA (0-0)
Ανόρθωση vs ΟΜΟΝΟΙΑ (1-1) – ΟΜΟΝΟΙΑ vs ΟΜΟΝΟΙΑ (3-0)
ΟΜΟΝΟΙΑ vs ΑΕΚ (2-1) – AEK vs ΟΜΟΝΟΙΑ (0-3)
Ολυμπιακός vs ΟΜΟΝΟΙΑ (1-0) – ΟΜΟΝΟΙΑ vs Ολυμπιακός (1-1)
Αποέλ vs ΟΜΟΝΟΙΑ (0-3) – OMONOIA vs Αποέλ (1-0)