Home TOP NEWS Στόχος η νίκη στο τελευταίο ματς πριν από τα ντέρμπι!

Στόχος η νίκη στο τελευταίο ματς πριν από τα ντέρμπι!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ το ερχόμενο Σαββάτο θα ταξιδέψει στο “Αμμόχωστος” όπου έκει θα τα πει με τον Ερμή Αραδίππου και με το παιχνίδι αυτό ουσιαστικά θα ολοκληρώσει το βατό της πρόγραμμα.

Στόχος φυσικά για την ομάδα μας και σε αυτό το ματς δεν είναι άλλος από μια καλή εμφάνιση συνοδευόμενη φυσικά από νίκη, έτσι ώστε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και στο αήττητο σερί της, πηγαίνοντας στο ντέρμπι με τον Αποέλ αλλά και στα πλεί – οφ με την καλύτερη ψυχολογία.

Πάντως αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο οποίο η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη 1-1, το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ κατάφερε να πάρει εκδίκηση από τις ομάδες που της έκοψαν βαθμούς στον πρώτο γύρο (Δόξα, ΕΝΠ, Νέα Σαλαμίνα).

Το ερχόμενο Σαββάτο λοιπόν η ομάδα μας θα κληθεί να παρουσιαστεί ξανά σοβαρή, πειθαρχημένη και συγκεντρωμένη στον στόχο της και να επιδιώξει να κάνει ότι έκανε και στα προηγούμενα παιχνίδια, δηλαδή να νικήσει τον Ερμή και να πάρει όσα δεν πήρε στον πρώτο γύρο από την συγκεκριμένη ομάδα.

Τέλος να πούμε ότι η προετοιμασία της ομάδας μας για το Σαββατιάτικο παιχνίδι ξεκίνησε από χθες και θα ολοκληρωθεί αύριο. Ο Χένινγκ Μπεργκ για το εν λόγω ματς δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Σέχου και τον τραυματία Κυριακίδη, ενώ αναμένουμε και την απόφαση για τον Γκόμεθ.