Home TOP NEWS Στον κύκλο παιχνιδιών που γουστάρουν οι μάγκες του Μπεργκ!

Στον κύκλο παιχνιδιών που γουστάρουν οι μάγκες του Μπεργκ!


Η ομάδα μας ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο το βατό πρόγραμμα της, έχοντας μάλιστα και μια πολύ καλή συγκομιδή, καθώς στα 6 παιχνίδια που έδωσε με τους θεωρητικά πιο εύκολους αντιπάλους της μάζεψε 16 από τους 18 διαθέσιμους βαθμούς, μοναδική απώλεια ήταν με τον Ολυμπιακό.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ από το Σάββατο άφησε πίσω της, τα παιχνίδια με αυτούς τους αντιπάλους και επικεντρώνεται στα παιχνίδια ντέρμπι που ακολουθούν, με τον Αποέλ στο πρωτάθλημα αρχής γενομένης και στο κυπέλλο και στην συνέχεια σε αυτά που θα ακολουθήσουν στα πλέι – οφ.

Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει στον κύκλο των παιχνιδιών στα οποία οι ποδοσφαριστές του Χένινγκ Μπεργκ έδειξαν τόσο στον πρώτο, όσο και στον δεύτερο γύρο, αλλά και την περσινή σεζόν το πόσο πολύ τους αρέσουν, αλλά και τους εξιτάρουν.

Οι μάγκες του Χένινγκ Μπεργκ θα κληθούν για ακόμη μια φορά σε αυτή την σειρά των αγώνων να δείξουν και πάλι τον απαιτούμενο τσαμπουκά, την ίδια σοβαρότητα και το πάθος που έδειξαν ξανά σε αυτά κατά την διάρκεια της σεζόν, να διεκδικούν κάθε βδομάδα τη νίκη, κάτι που αν το πετύχουν θα αυξήσουν τις πιθανότητες μας για τον τίτλο.