Home TOP NEWS Στόχος μόνο η νίκη για πολλούς λόγους!

Στόχος μόνο η νίκη για πολλούς λόγους!


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης κόντρα στον Αποέλ.

Το αυριανό παιχνίδι αναμένεται ότι θα είναι εντελώς διαφορετικό με αυτό του Σαββάτου, ωστόσο για την ομάδα μας ο στόχος παραμένει πάντα ο ίδιος και δεν είναι άλλος εκτός από τη νίκη και την εξασφάλιση ενός καλού αποτελεσμάτος ενόψει του επαναληπτικού της 10ης Μαρτίου.

Άπαντες στο “πράσινο” στρατόπεδο γνωρίζουν ότι μια ενδεχόμενη νίκη ξανά κόντρα στον “αιώνιο” και μάλιστα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, θα δώσει στην ομάδα την απαιτούμενη ώθηση και τεράστια αυτοπεποίθηση ενόψει των πλέι – οφ, ενώ παράλληλα  θα μπουν και οι βάσεις για πρόκριση στους “4” του κυπέλλου.

Πέραν των πιο πάνω φυσικά, σε τέτοιου είδους παιχνίδια υπάρχει στην μέση το γόητρο και το κίνητρο και η ομάδα που κερδίζει αυτομάτως “μπολιάζεται” με ψυχολογία και σε αυτή την περίπτωση αυτό το χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ αφού θα εισέλθει στον κύκλο των ντέρμπι εκεί που θα “χτυπήσει” το πρωτάθλημα.

Και στο αυριανό ντέρμπι αναμένουμε ότι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο οι τακτικές που θα ακολουθήσουν οι δύο προπονητές. Ο Χένινγκ Μπεργκ σε όλα τα λεγόμενα παιχνίδια έδειξε να αρέσκεται στο να παραττάσει την ομάδα του με ένα τρόπο ώστε να κάνει το δικό της παιχνίδι με καλή κυκλοφορία μπάλας κι αυτό αναμένουμε να δούμε κι αύριο.

Η ομάδα μας την φετινή σεζόν έδειξε κόντρα στον Αποέλ ότι είναι καλύτερη ομάδα, έχει αυτή την ποιότητα και θα κληθεί να το δείξει για ακόμη μια φορά στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει την σημαντική νίκη.