Home TOP NEWS Θα περιμένει με αγωνία για τους τρεις ο Μπεργκ!

Θα περιμένει με αγωνία για τους τρεις ο Μπεργκ!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ήδη ξεκινήσει την δουλειά για το ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον Αποέλ.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του έχουν μια γεμάτη βδομάδα για να προετοιμάσουν την ομάδα μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχοντας ως στόχο φυσικά να την παρουσιάσουν και πάλι έτοιμη κι ανταγωνιστική για να “χτυπήσει” τον αγώνα και να δώσει συνέχεια στο αήττητο της.

Ο Νορβηγός τεχνικός για το “αιώνιο” ντέρμπι θα μετρήσει κάποιες επιστροφές αφού θα έχει ξανά στην διάθεση του, τους Γιόρντι Γκόμεθ και Σέχου οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους στο ματς με τον Ερμή.

Απο εκεί και πέρα ο τεχνικός της ομάδας μας θα περιμένει με αγωνία τις ιατρικές εξετάσεις των τριών ποδοσφαιριστών μας, Βίτορ Γκόμες, Μάρκο Τσέποβιτς, και Φαμπιάνο. Ως γνωστόν οι δύο πρώτοι έγιναν αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τον Ερμή, ενώ ο Φαμπιάνο ένιωσε κάποιο σφήξιμο στα τελικά στάδια του αγώνα.

Όπως και να έχουν τα πράγματα η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά κι αναλόγως των αποτελεσμάτων των εξετάσεων των τριών προαναφερθέντων, ο Μπεργκ θα καταστρώσει ανάλογως και τα πλάνα του για “αιώνιο”.

Επιλογές υπάρχουν και μάλιστα ποιοτικές κι αυτό φάνηκε όταν απουσιάζαν κάποιοι ποδοσφαιριστές λόγω τιμωρίας και είμαστε βέβαιοι ότι όποιοι και να επιλεγούν το Σάββατο θα τα δώσουν όλα για να κάνουν ότι έκαναν και σε προηγούμενα ντέρμπι, να παλέψουν για τη νίκη.